Machinist bij de RhB in de herkansing

Advertentie

Waren vorig jaar verschillende lezers van deze site een beetje teleurgesteld, dat een bekende Nederlander de droombaan van machinist op de Rhätische Bahn won. Dit jaar kunnen we het nog eens proberen om in de bestuurderscabine te komen. Heb je altijd al treinmachinist willen worden bij de Rhatische Bahn, de spoorweg maatschappij in Graubünden, het grootste kanton van Zwitserland? Is het een wens van je om passagiers vanuit de hele wereld rond te vervoeren? Droom je ervan om door 114 tunnels met hoge snelheid te gaan? Dan is dit je kans! Een unieke kans voor echte treinfanaten: dit is niet zomaar een aanbod, je kunt een week aan de slag als machinist bij de legendarische Rhätische Bahn.
Win een droomvakantie van een week onder begeleiding van een conducteur en een baanwachter. Verover de bestuurderscabine en duik in de fascinerende (berg)wereld van deze spoorbaan, die deels behoort tot het UNESCO-Werelderfgoed. Vrij baan voor de beste kandidaat!

Ben je geïnteresseerd dan kan je online solliciteren en een week gratis naar Graubünden winnen. Graubünden is een uitgestrekte regio in het zuidoosten van Zwitserland met treinstations zoals Chur, Arosa, Tirano en Davos, waar het zomers heerlijk genieten is voor treinfanaten.

Je kunt je aanmelden tot 20 april 2011 op www.droombaan.graubuenden.ch

 of via het Social Media Facebook www.facebook.com/GraubuendenZwitserland

Degene die de meeste stemmen voor zijn/haar sollicitatie krijgt wint de baan. Het enige dat je terug hoeft te doen is je ervaringen delen op hun blog!
Nu maar hopen dat Ed Nijpels, Tom Mulder of Joop van Zijl niet met de baan er vandoor gaan. Onderste foto: Erik de Zwart winnaar 2010.