Locomotieven en beroemde treinreizen

Advertentie

Deze boekenbox bevat twee complete boeken: Encyclopedie van locomotieven en Beroemde treinreizen rond de wereld. Samen vormen deze twee boeken een uniek naslagwerk voor iedere liefhebber van treinen en treinreizen. Ruim 500 pagina’s met alle informatie over locomotieven en beroemde treinreizen en dat voor slechts € 14,95. Met maar liefst ruim 1400 foto’s laten de auteurs ons mee genieten van al het moois op en langs de rails.
Encyclopedie van locomotieven biedt u een uniek overzicht van de technische ontwikkelingen in het railvervoer vanaf het ontstaan van de spoorwegen in de 19e eeuw tot het begin van deze eeuw, waar de spoorwegen niet langer de voornaamste vorm van vervoer zijn, maar door gebruik te maken van nieuwe technieken toch proberen te concurreren met het wegvervoer en het luchttransport.
In Beroemde treinreizen rond de wereld beleeft u bijna honderd van ’s werelds mooiste treinreizen. Een aantal van deze reizen werd nog gemaakt voor het samenstellen van dit boek, andere zijn historische beschrijvingen van routes die niet meer bestaan en alleen in herinnering of met behulp van een boek nog afgelegd kunnen worden.
Deze boeken zijn eerder verschenen als losse edities in een groot formaat, maar in zo’n box staat het veel mooier in uw treinenboekenkast.
Deze box is in iedere goede boekwinkel te koop of te bestellen, maar rechtstreeks bij de uitgever is ook mogelijk.

ISBN: 978 90 483 0650 3
Prijs: € 14,95 incl. BTW
Geheel in kleur
Gebonden
Twee boeken in een Box