Limburgers mogen meedenken over inrichting nieuwe Stadler treinen

Advertentie

arriva trein limburg sMet ingang van 11 december volgend jaar, verzorgt Arriva het openbaar vervoer in Limburg. Arriva start met ruim 200 spiksplinternieuwe bussen en vanaf dag één wordt een aantal nieuwe elektrische treinen ingezet. Hiervoor kiest Arriva voor de Flirt-treinen van Stadler. Voor de aanschaf van de treinen brengt de vervoerder 14, 15 en 16 juli een bezoek aan de fabriek van Stadler   in Bussnang (Zwitserland). Arriva nodigt reizigers uit om mee te gaan en mee te denken over de inrichting van de treinen.
Tijdens de driedaagse reis naar Zwitserland worden er op locatie, de fabriek van treinfabrikant Stadler, keuzes gemaakt voor de inrichting van de treinen., Zo kunnen reizigers meedenken over de vorm van de tafels, bekleding van de stoelen en kleur van de wanden. Daarvoor is Arriva op zoek naar reizigers van jong tot oud en uit verschillende regio’s van de provincie Limburg. Zij mogen meedenken over de invulling van de diverse opties in de inrichting van de trein.
Aanmelden
Reizigers die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden de Arriva site. Onder de aanmelders worden 10 reizigers geselecteerd om mee te gaan met de door Arriva verzorgde reis naar Zwitserland. Aanmelden kan tot 30 juni 2015. Op vrijdag 3 juli maakt Arriva bekend welke reizigers uitgenodigd worden