Kortingsbon Modelspoordagen Rijswijk

Advertentie

De Nederlandse Modelspoordagen bezoeken betekent; gezellig treinen kijken voor jong en oud. Het komende weekend (10 en 11 december) staat Beurshal Haaglanden (Rijswijk) in het teken van de 17e editie van de Nederlandse Modelspoordagen. Dit is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor en hét ideale trefpunt voor modelspoorliefhebbers. Deze gezellige familiebeurs wordt georganiseerd in samenwerking met Rail Magazine. Door op de volgende link te klikken kunt u een kortingsbon uitdraaien. Ruim 20 verenigingen en thuishobbyisten stellen dit weekend hun modelspoorbaan ten toon. U kunt een combinatie verwachten van kleine banen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische snufjes. Alvast een voorproefje:
Team Mitropa is aanwezig met een demonstratiestand en drie verschillende modulebanen. Bij de demonstratie stand kunt u terecht voor doorlopende demonstraties, waaronder scenery bouw, landschapsbouw, lok bouw, messing bouw en weatheren en spuiten. De drie modulebanen die Mitropa tentoonstelt zijn Tuinpad van mijn vader, Sp. Oorgidee en Cornfield Yard.
De modelbaan van B.A. Bodil is een fictief berglandschap, waarin vier railbussen zijn gebouwd op verschillende schaalgrootte. Om de dieptewerking te versterken zijn alle gebouwen in perspectief gebouwd.  Een overzicht van alle overige tentoongestelde banen vindt u op www.modelspoordagen.nl.

Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeau? Dan bent u op de Nederlandse Modelspoordagen aan het juiste adres. Naast de tentoongestelde banen kunt u dit weekend ruim 200 kramen van winkeliers verwachten, waar zowel nieuw- als gebruikt materiaal aangeboden wordt.

Wilt u kennismaken met de nieuwste en kleinste modelspoorschaal die nu te koop is?  T-Gauge, deze is aanwezig in de kleinste stand.

De Nederlandse Modelspoordagen biedt plezier voor jong en oud!

Korting
Wanneer u op de deze link klikt ontvangt u 1,50 korting op de entreeprijs voor volwassenen. Kom naar de Beurshal Haaglanden, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur.