Pak nu met extra korting de trein rechtstreeks naar Parijs en Disneyland Paris!

Advertentie

Het jaar is net begonnen en NS International pakt al uit met de eerste actie. Deze week extra korting op de treinreizen naar Parijs en Disneyland Parijs. 

Trein naar Parijs

Tot 5 januari kan je extra voordelige treinkaartjes naar Parijs reserveren. Je kan met korting reserveren voor een treinreis tussen 3 februari 2020 en 22 maart 2020. Ideaal voor een romantische Valentijnsdag naar Parijs! Weekendje weg naar Parijs met de trein? Normaal is vroeg boeken duurder dus profiteer nu van dit lagere tarief!

Je kan een treinkaartje kopen vanaf je eigen station naar een Thalys-station. De aanreis heeft dan een vaste maximumprijs van 9 euro voor een tweede klas kaartje en 15 euro voor eerste klas. Bovendien hoef je zo maar één keer in te checken en ontvang je reisinformatie over het gehele traject.

Trein naar Disneyland Parijs

Het centrum van Parijs is niet de enige treinreis welke in de aanbieding is, je kan ook voordelig naar Disneyland Parijs. De trein rijdt rechtstreeks tussen Amsterdam en Parijs Marne-la-Vallée waardoor je binnen 3,5 uur vanuit Amsterdam wordt afgezet voor de poorten van het Disneypark. Je koopt de treintickets naar Disneyland Parijs bij NS International.

Bron : NS – Foto’s Treinennieuws.nl

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.