Klein ontmoet groot tijdens Modeltrein Expo On traXS!

Advertentie

Tussen de levensgrote treinen van het Spoorwegmuseum exposeren Europa’s beste modelbouwers hun banen. Dit is een van de topevenementen van de modelspoorwereld!

Team Mitropa

Het Spoorwegmuseum werkt nauw samen met Team Mitropa voor de organisatie van deze geweldige On traXS! beurs. Mitropa leden zijn zelf excellente modelbouwers en zoeken voor het Spoorwegmuseum de mooiste modelbanen van Europa. Alle deelnemende modelbanen komen op uitnodiging, alleen modelbanen van de hoogste kwaliteit krijgen een plekje op de Modeltrein Expo On traXS.

Daarnaast verzorgen de leden van Team Mitropa demonstraties, dus wil je weten hoe je een mooie modelbaan bouwt, leer dan hier de fijne kneepjes van het vak.

Wat is er te doen?

Niet alleen treinliefhebbers kunnen hun hart ophalen, ook voor gezinnen met kinderen heeft Modeltrein Expo On traXS! veel te bieden. De modelbanen zijn goed bewonderen dankzij de opstapjes voor de kleintjes.

Zelf bouwen en knutselen.

Spelen op het speelkleed, op de speeltafels gevuld met Brio en Märklin My World. Treinen besturen op de C-trackbaan van Railclub Utrecht.

On traXS Award

Bezoekers kunnen stemmen op de mooiste modelbaan. De winnaar ontvangt de gewilde On traXS Award.

Tickets

Kom van 23 sep 2022 t/m 25 sep 2022 naar het spoorwegmuseum in Utrecht. Je bezoekt Modeltrein Expo On traXS! met een geldig entreebewijs voor het Spoorwegmuseum. Koop je tickets online, aan de kassa of bezoek het museum met een geldige Vriendenloterij VIP-kaart of een Museumkaart. Klik hier voor een video impressie hoe de vorige  on traxs ! (2019) eruit zagen.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.