Jungfraubahnen alleen voor Nederlanders

Advertentie

Alleen voor Nederlanders! Ja u leest het goed! Een hele week vakantie in de Jungrfauregio van 30 april tot 7 mei 2011 voor twee personen voor de prijs van één. Profiteer van deze topaanbieding en geniet van een stuk Unesco-werelderfgoed in de Jungfrauregio. Echte Zwitserse cultuur beleven, inclusief gratis ritten op de meest geliefde pionierstrajecten uit de geschiedenis van de Zwitserse spoorwegen. De regio rond de drie bekende bergen Eiger, Mönch en Jungfrau wordt tot de meest veelzijdige vakantieregio’s van Zwitserland gerekend en kent vele tradities. Ingebed in het hartje van Zwitserland zorgen de meren rond Interlaken en de gletsjers op een hoogte van meer dan 3000 meter hoog boven Grindelwald en Wengen voor een evenwichtig klimaat, waarin de gasten hun verblijf naar believen gestalte kunnen geven. De treinreis naar het Jungfraujoch – Top of Europe, met een hoogte van 3454 m boven de zeespiegel het hoogstgelegen station van Europa, hoort net als een “vlucht” met de enige Zip Rider in Europa tot de absolute hoogtepunten. Sport- en natuurliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken: je kunt kiezen uit wandelen, mountainbiken, paragliden, river raften, golfen, klimmen en nog veel meer. Speciale aanbieding 2 personen voor de prijs van 1 alleen tijdens de Jungfrau Nederlandweek (30.4. – 7.5.2011):
• 2 – 7 overnachtingen in een van de 13 verschillende hotels in de Jungfrauregio voor twee personen voor de prijs van één.
• Meerdaagse pas voor het gebruiken van het hele netwerk van de Jungfraubanen voor 2 personen voor de prijs van één. Per volwassene krijgen 2 kinderen tot 15 jaar de meerdaagse pas gratis. Geldig gedurende 6 opeenvolgende dagen.  Denk er aan de reis naaar Interlaken met de snelle ICE naar Basel en dan overstappen op de trein naar Interlaken is niet in deze speciale aanbieding inbegrepen. Meer weten hier even klikken en dan Nederlandweek. Lees ook ons Interlaken verslag