Je idool op het spoor

Advertentie

Viktor Brand en Tooske Ragas presenteren "Je idool op het spoor"

In het nieuwe SBS6 programma Je idool op het spoor maken fans kans Viktor Brand en Tooske Ragas presenteren Je idool op het spoorhun grootste droom uit te laten komen: een privé optreden van hun grote idool. Wekelijks gaan twee koppels de strijd met elkaar aan door op en rond het spoor spannende spellen te spelen. Op deze manier kunnen zij aanwijzingen verdienen die hen naar de vindplek van de sleutel brengt waarmee de geheime concertlocatie van hun grote idool geopend kan worden. In de eerste aflevering staat Gers Pardoel centraal. Onder andere Nick & Simon, Gerard Joling, LA The Voices en Jeroen van der Boom zijn verder in het programma te zien. Viktor Brand en Tooske Ragas presenteren Je idool op het spoor, dat vanaf zaterdag 31 maart om 19.00 uur wekelijks bij SBS 6 te zien is.

Gers Pardoel staat centraal in eerste aflevering Je idool op het spoor
Fans strijden om privé optreden van bekende artiesten

De koppels die deelnemen aan het spelprogramma zijn of zelf fan van een Nederlandse artiest of gaan de strijd aan voor een dierbare die megafan is en een onvergetelijke ervaring verdient. De treinen en stations van Nederland vormen het decor voor dit spelprogramma. Op bijzondere plekken gaan de teams fysieke opdrachten aan en komen ze voor mentale uitdagingen te staan. Dit alles moet hen dichterbij hun idool brengen dan ooit tevoren. Tooske Ragas en Viktor Brand begeleiden ieder een koppel.

In aflevering één staan twee teams centraal die strijden om een privéoptreden van Gers Pardoel. Dibbes en Aila zijn vrienden die een passie voor Gers Pardoel delen. Al vier keer probeerden zij een concert te bezoeken, maar onder andere voedselvergiftiging en autopech gooiden roet in het eten. Met hun deelname aan dit programma proberen ze de vloek te doorbreken. Ze strijden tegen de vriendinnen Djenie en Kim. Zij werken op een naschoolse opvang. Samen met de kinderen daar maken ze voor het goede doel een cover van Pardoel’s megahit Ik neem je mee. Als dank voor hun inzet willen de twee juffen de kinderen op een privéoptreden van hun grote held trakteren.

De twee teams krijgen onderweg hints van Gers over de geheime locatie waar het privéoptreden plaatsvindt. Maar het ontcijferen van deze hints is niet de enige uitdaging. Onderweg spelen zij verschillende spellen, waaronder het Conducteursspel, het Kofferspel en het toepasselijke Bagagedragerspel. Daarmee kunnen zij aanwijzingen winnen over de vindplek van de sleutel die toegang verschaft tot de locatie van het privéoptreden.

De ontknoping is niet alleen spannend voor de koppels, maar ook voor de familieleden en vrienden van beide teams die op de eindlocatie op hen zitten te wachten. Het koppel dat de sleutel als eerste vindt, kan direct samen met hen genieten van een uniek en exclusief privéoptreden van hun idool.

Je idool op het spoor is een samenwerking tussen SBS 6, NS en MasMedia.