Japans eerste zeven sterren cruise trein op de rails

Advertentie

Judith Buitenhuis, redacteur bij Reisburo Actueel, berichten ons op de informatie middag van TravelPressentation in Amsterdam, dat sinds vorige week de Japanse regionale spoorlijn JR Kyushu uitgebreid is met een luxe cruise trein. Het kost wel een slordige 30 miljoen, maar dan heb je ook wat. De zeven sterren cruise trein is uitgerust met nieuwe wagens, 14 luxe kamers, twee de luxe suites, drie presidentiële suites, een lounge-, diner- en barwagen.

De “zeven sterren” staan voor de zeven regio’s op Kyushu (Fukuoka, Oita, Saga, Miyazaki, Nagasaki, Kagoshima en Kumamoto), maar ook voor de rijtuigen van de trein; en de zeven toeristische hoogtepunten van Kyushu-keuken, natuur, warmwaterbronnen, geschiedenis en cultuur, spirituele plaatsen, vriendelijke gastvrijheid en de bezienswaardigheden treinen.

De trein vertrekt uit de haven van Fukuoka, dan rijdt de luxe trein reist door Noordwest Kyushu en omvat een bezoek aan de township van Mt. Aso (de grootste actieve vulkaan in Japan) voordat hij terug keert naar zijn originele vertrekpunt.

De trein zijn uitgerust met de nieuwste technologie die helpen het schommelen te verminderen,waardoor de gasten ook makkelijker nachts kunnen slapen. “In het verleden, is deze technologie gebruikt in de high speed bullet treinen en sommige lokale treinen, maar het is de eerste keer dat het is gerealiseerd in een trein in Kyushu,” zegt Metcalfe.

Aan boord, kunnen de gasten zullen van hun zeer eigen grote privé twee persoons kamer een volledige uitgeruste badkamer. Als je geluk hebt om de beste suite in de trein te boeken,dan beschikt je over de luxe suite met een prachtig panoramisch venster, uitkijkend over de trein rails. De hutten (coupe’s) zijn gebouwd met behulp van traditionele materialen. “Elke kamer is ingericht met verschillende hout soorten en heeft een ander gevoel,” zegt Metcalfe. “De ontwerper van de trein, Mr. Eiji Mitooka, er werd veel aandacht besteed in de keuze van het hout uit verschillende bossen.Het handwerk in de trein is echt indrukwekkend.”De zeven sterren cruise trein is reeds volgeboekt tot het einde van maart van het volgende jaar. Mocht u interesse hebben, de volgend

De inschrijf ronde is in januari 2014 voor reizen in juli-september. Treinenreiziger die genoeg besteedbaar inkomen kunnen kiezen tussen een 2-daagse (één nacht) of 4-daagse (drie ’s nachts) pakket. Prijzen voor de 2-daags arrangement starten vanaf 1000 euro per persoon en de 4-daags arrangement zal u 3000 euro per persoon moeten neer tellen. Incento zal u vast verder kunnen helpen.