Jammer als je geen lid bent

Advertentie

Het magazine De Reiziger nummer 2 (maart) van 2018 van de reizigersvereeniging Rover is verschenen. In dit nummer de buitenland special met vele tips en reisideeën die je goed van pas kunnen komen. Als Rover natuurlijk over het openbaar vervoer.

Op vakantie met het openbaar vervoer

Per trein, bus en boot naar verre streken reizen is aangenaam, avontuurlijk, interessant én minder milieubelastend. Daarom ook dit jaar weer in de uitneembaar katern boordevol actuele reisinformatie, goede tips, fijne foto’s en boeiende verhalen van reizigers in deze editie. Je bent al van plan om je koffer klaar te zetten.
Of je nu naar Baltische staten of Brussel gaat je vindt in de uitgave altijd wel iets dat je niet wist. In Brussel zij n vele wandelingen te maken, langs de bekende bezienswaardigheden of in minder bekende delen van de stad. Maar ook Denemarken, Griekenland en niet te vergeten England, wat begin april natuurlijk belangrijk wordt nu Eurostar Amsterdam-Londen gaat rijden, worden niet vergeten.
De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.