Zojuist verschenen Spoorwegen 2021

Advertentie

Het was stil dit weekend. Geen treinspotters langs de rails. Dit was niet vanwege de Coronamaatregelen, neen zij deden het afgelopen jaar hun werk, Corona of geen Corona. Zij hebben naar aanleiding van ons eerder bericht de “Spoorwegen 2021” besteld en binnen gekregen. Maar liefst 816 pagina’s treinfoto’s en allemaal in kleur!

Spoorwegen, hét jaarboek van Richard Latten ( Uitgevrij Alk), waar iedere treinliefhebber aan het einde van het jaar reikhalzend naar uitkijkt, is verschenen. Volgens ons een must! Nu we zomin mogelijk met de trein mogen reizen zal het stormlopen op deze uitgaves. Dit Jaarboek vertelt en laat ons vooral zien, wat er zoal op de rails te zien was. Een overzichtelijk gegeven van de treinen in Europa. Alles per land en stad en zoals gebruikelijk in kleur. Deze treineneditie heeft meer dan 750 foto’s. Dus wees er als de kippen bij om dit boekwerk in je boekenkast te krijgen. Een prachtige uitgave van wat de treinspotters het aflopen jaar hebben gefotografeerd is bij Bol.com te bestellen.

Spoorwegen 2021

Auteur: R. Latten

Formaat: 15 x 21 cm

Omvang: 768 pagina’s

ISBN: 9789059612457

Prijs: € 29, 90

Bol.com

2 Comments

  1. Jammer dat bol.com zo uitdrukkelijk als leverancier genoemd wordt. Het boek is bij iedere boekhandel voor dezelfde prijs te krijgen en ook via libris.nl, met gratis verzending. Zo steun je dus de lokale boekhandel!

  2. Beste Maarten, dank voor je reactie en ben het in die zin met u eens dat de lokale ondernemingen gesteund moeten worden.

    Vergeet alleen niet dat een gratis website als deze ook een lokale onderneming is en geld kost om te maken.

    Maar het nieuwsbericht is daar en het staat u natuurlijk vrij om naar de boekhandel te gaan. Het boek blijft hetzelfde en de moeite waard.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.