iTrainSpotter bijna online

Advertentie

Zeer snel zal de eerste versie van iTrainSpotter voor de iPhone online komen in de Apple app store. De ontwikkeling zit inmiddels in de eind fase en het enige wat nog moet gebeuren voor versie is de goedkeuring van Apple. Na goedkeuring zal de app direct beschikbaar komen in de app store.
Uiteraard is het de bedoeling dat zoveel mogelijk liefhebbers de app gaan gebruiken. De app is natuurlijk in de eerste instantie bedoelt voor de echte treinenfans, maar natuurlijk kunnen alle mensen die elke dag met de trein naar hun werk reizen ook de app gebruiken om alle fans te voorzien van mooie plaatjes en spots. De eerste versie van de app wordt geheel gratis uitgeleverd en kan helemaal compleet gebruikt worden. In de toekomst zullen wij extra modules beschikbaar maken waarvoor wel, een zeer kleine, vergoeding gevraagd gaat worden. Uiteraard blijft de basis versie geheel intact en zal ten aller tijden gratis blijven.

Inmiddels hebben we meerder informatie bronnen mbt iTrainSpotter en de lancering ervan.
– Download iTrainSpotter (url volgt later)
Officiële website
Twitter
Nederlandstalige helpdesk
English support

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.