iTrainSpotter 1.0.1

Advertentie

De eerste gratis versie van iTrainSpotter voor de iPhone is inmiddels te vinden in de appstore.

Op wat kleine bugs na is er in grote lijnen te zien waar de app om draait. De app, zoals nu te downloaden, is compleet gratis. De basis versie bestaat uit het spotten van treinen vanuit de camera en vanuit uw filmstrip. Bij elke “spot” kunt u maximaal 3 foto’s plaatsen, wat statistieken toevoegen en de locatie bijvoegen welke automatisch of handmatig kan worden ingesteld. U kunt zo uw eigen logboek vullen met spots.  Uw logboek zal tevens worden gedeeld met onze server waardoor u al uw spots kunt delen met andere gebruikers. Uiteraard kunt u ook de database doorzoeken op nieuwe spots.

Binnenkort zullen er vanuit de app extra functie te bestellen zijn tegen zeer lage vergoedingen. U kunt bijvoorbeeld de app bannervrij maken of de functie “pushnotificaties” aanschaffen.

Helaas is op dit moment, vanwege een bug, registratie in het Nederlands NIET mogelijk. Voor gebruik dient u eerst de taal op Engels te zetten en  iTrainSpotter te herstarten. Hierna kunt u de app in het Engels registreren en goed gebruiken. U kunt het beste in versie 1.0.1 de taal op Engels laten staan.

Meer iTrainSpotter op ons forum. U kunt zich ook aanmelden bij onze speciale Twitter pagina.

Bekende bugs welke wij zeker zullen gaan oplossen in een volgende versie:

  • Registratie in NL is niet goed, bij registratie dient u tijdelijk eerst de taal in EN te veranderen.
  • Zoekresultaten op datum zijn niet correct, de gehele database wordt getoond.

*** U dient na installatie eerst de app op de Engelse taal te zetten. Hierna dient u de app te herstarten en kunt u de app registreren.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.