Half december 2010 hebben wij de eerste versie van iTrainSpotter gelanceerd. Met deze app kunt u een mobiel logboek bijhouden van uw treinenspots. Met de app kunt u foto’s maken van een mooie trein, automatisch zal uw tijd en locatie gelogd worden. U kunt zelf nog gegevens toevoegen zoals het type trein en eventueel een serienummer.
Alle gegevens worden centraal opgeslagen waarna u niet alleen door uw eigen database kunt zoeken maar ook door de foto’s van alle andere gebruikers. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar bepaalde treinen, serienummers, locaties en zelfs serienummer. De app zal internationaal gelanceerd worden zodat er wereldwijd mooie treinenfoto’s kunnen worden verzameld. Voorlopig zal de iTrainSpotter in het Nederlands en het Engels geleverd worden. ITrainSpotter zal dus niet alleen in Nederland functioneren maar u kunt ook een nostalgische trein in een Zwitsers dorpje spotten.
Er is een basis versie iTrainspotter lite te downloaden welke in de toekomst uitgebreid zal worden met plugins. De eerste plugins zullen spoedig gelanceerd worden, waaronder het “bannervrij maken” van de app en het aanschaffen van de mogelijkheid tot push notificaties. Hierbij kunt u zich “abonneren” op locaties, gebruikers en bijvoorbeeld gebruikers. Wanneer er zich een update voor doet en voldoet aan uw “abonnement”, dan zult u een bericht ontvangen. De basis versie zal gratis te gebruiken zijn, de plugins zullen tegen lage bedragen te koop zijn vanuit de app.

DOWNLOAD iTRAINSPOTTER HIER

Versie 1.0 (2010-12-21)
Versie 1.0.1 (2011-01-01)

 • Changelog:
  Bug fixes bij de volgende onderdelen:
  – Registratie
  – Spotten met foto uit album
  – Zoekresultaten
  – Profiel wijzigen

Volg onze iPhone app ook via Twitter:

iTrainSpotter wordt gemaakt door All I Want.