Inwoners van Gelderland GRATIS met de trein

Advertentie

Dagje gratis met de trein (of bus), dat kan in Gelderland zo lezen wij op de site: Ervaar het OV. U rijdt dat meteen in een van de nieuwste treinen Syntus: de Lint-41. De Lint-41 wordt gebouwd bij de Alstom LHB fabriek in Salzgitter (Duitsland). Het eerste treinstel werd in januari 2001 afgeleverd waarna de rest volgde. Inmiddels rijden er 24 treinstellen van het type Lint-41 bij Syntus.
Gelderland is een prachtige provincie om met het openbaar vervoer doorheen te reizen. Elke Gelderlander krijgt de kans om het openbaar vervoer zelf te ervaren met de gratis Dagkaart. Ervaar het zelf! Wilt u gebruik maken van deze OV-actie?
Plan uw reisdag en vraag in 4 stappen uw gratis Dagkaart aan. U kunt de gratis Dagkaart printen als u uw persoonsgegevens en de enquête volledig invult en als u akkoord gaat met de spelregels en de privacyverklaring. Let op dat uw persoonsgegevens overeenkomen met de gegevens op uw te tonen legitimatiebewijs.

Let op!
De gratis Dagkaart is niet op alle treintrajecten geldig. Uw gratis Dagkaart is geldig op alle bussen in Gelderland en op de treintrajecten Apeldoorn – Zutphen, Ede-Wageningen – Amersfoort, Arnhem – Winterswijk, Winterswijk – Zutphen, Zutphen – Oldenzaal en Tiel – Arnhem. Als u een dagje vrij heeft ga dan naar: http://www.ervaarhetov.nl/

2 Comments

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.