INTERRAIL bestaat 50 jaar en geeft 50% korting

Advertentie

INTERRAIL bestaat 50 jaar en geeft 50% korting

Schiphol is overvol, de trein is veel klimaat vriendelijker. Neem de trein. Interrail speelt hierop gunstig op in. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum geeft Interrail tijdelijk 50% korting op Global Passen. De actie eindigt op 10 mei 2022 en geldt alleen voor Interrail Global Passen met een doorlopende geldigheid van 1, 2 of 3 maanden in zowel mobiele als papieren vorm. Passen die tijdens de actieperiode worden gekocht, kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

Meer info en bestellen bij NS International.

Interrail

Sinds de oprichting in 1972 heeft de Interrail Pas het treinreizen in Europa zoals we dat kennen getransformeerd. In de afgelopen 50 jaar is ‘Interrailen’ een unieke beweging geworden die generaties reizigers heeft geïnspireerd om uit hun comfortzone te stappen en zo vrij en zo ver te reizen als hun nieuwsgierigheid hen brengt. Met de eerste Interrail Passen die 50 jaar geleden werden verkocht, konden jonge reizigers een hele maand onbeperkt reizen en Europa ontdekken. Als verwijzing naar deze allereerste Pas geldt de uitzonderlijke korting van 50% voor Doorlopende Interrail Global Passen van 1, 2 en 3 maanden. De aanbieding loopt van 6 mei tot 10 mei. Een Doorlopende Pas maakt van elke dag een gelegenheid om het avontuur te omarmen en geeft reizigers de vrijheid en flexibiliteit om het beste van Europa te zien. De aanbieding loopt tijdens Europadag op 9 mei en brengt daarmee een eerbetoon aan de Europese eenheid en culturele uitwisseling die al sinds het begin aan de Interrail Pas ten grondslag liggen. Het hele jaar lang zijn er activiteiten gepland om het 50-jarig bestaan van Interrail te vieren.

Actievoorwaarden

  • Kortingsactie geldt van 6 t/m 10 mei 2022
  • 50% korting op Global Pass voor 1, 2 en 3 maanden
  • Geldig voor de 1e en 2e klasse en voor alle leeftijden
  • U hoeft pas een startdatum te kiezen zodra u gaat reizen
  • Na aankoop is uw Interrail Pass niet meer te wijzigen of te annuleren
  • Meer informatie

Eurail

Eurail geeft reizigers over de hele wereld de kans om flexibel en grenzeloos met de trein door Europa te reizen. Met een Eurail of Interrail Pas (respectievelijk voor niet-Europese en Europese burgers) kunnen reizigers van alle leeftijden gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van trein- en veerbootverbindingen om door en tussen tot wel 33 landen te reizen. Eurail en Interrail Passen zijn verkrijgbaar via de webshops op Eurail.com en Interrail.eu, maar ook via een uitgebreid netwerk van vertrouwde distributiepartners over de hele wereld. Eurail B.V. is eigendom van meer dan 35 Europese spoorweg- en veerbootmaatschappijen en is gevestigd in Utrecht.

Links

Foto: 50 Jahre Interrail / © DB AG / Stefan Wildhirt

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.