Inschrijven op berichten

Advertentie

En weer een nieuwe functie op Treinennieuws.nl. Vandaag introduceren wij de mogelijkheid om uzelf aan te melden op de berichtendienst van Treinennieuws.nl
Met deze functie kunt u zich inschrijven op categorie. Wanneer er een bericht geschreven wordt in een bepaalde categorie, dan ontvangt u hier automatisch een email van. Op deze manier hoeft u niet steeds langs te komen voor updates, maar ontvangt u de berichten netjes in uw mailbox.  Mocht u enkel geïnteresseerd zijn in een bepaalde categorie, bijvoorbeeld enkel modelspoor? Geen probleem, dit kunt u opgeven en u ontvangt al het modelspoornieuws netjes in uw mailbox. Uiteraard kunt u zich ook opgeven voor alle berichten. Deze berichtendienst staat los van onze lopende nieuwsbriefdienst. U dient zich dan nogmaals in te schrijven met uw e-mailadres.

Privacy: Treinennieuws zal uw e-mailadres niet verkopen. Uw adres wordt enkel gebruikt voor deze berichtendienst. U kunt per direct ook weer stoppen wanneer de dienst u niet bevalt.

Klik hier om uzelf op te geven voor onze berichtendienst.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.