Innotrans Berlijn van 20 – 23 september 2022

Advertentie

We zullen er zelf niet zijn! Heel jammer maar Ariën Claij van Treinenweb loopt op InnoTrans 2022 in Berlijn rond en zal ook voor ons een verslag met foto’s maken.

Oplossingen onderhoud rollend materieel

Op de InnoTrans Beurs tonen alle spoor- en tramfabrikanten hun nieuwe producten. Maar ook onderhoudstools voor rollend materieel. Dit zal na de coronatijd wel iets meer zijn dan gewoonlijk.
InnoTrans, dat sinds het einde van de jaren ’90 in Berlijn actief is, heeft zijn professionele doelstellingen laten zien en heeft zich volledig inzet voor het bevorderen van efficiëntie in transporttechnologie op alle niveaus – materialen en componenten, systemen en complete voertuigen. Het tweejarige schema stelt exposanten in staat hun meest geavanceerde oplossingen naar voren te brengen, compleet met opwindende demonstraties, seminars en meerdere netwerkmogelijkheden.

Alle hallen

InnoTrans 2022 zal tweeënveertig hallen beslaan op het grote Messe terrein. De hallen zijn onderverdeeld in vijf segmenten: Spoortechnologie, Spoorweginfrastructuur, Interieur, Openbaar Vervoer en Tunnelbouw.

Als het gaat om beurzen zoals InnoTrans 2022, is het van cruciaal belang om uw verblijf ruim van tevoren veilig te stellen. De accommodatieservice van ExpoBeds is eenvoudig, snel en afgestemd op uw budget en locatievoorkeuren. U kunt uw hotel voor de InnoTrans 2022-data boeken op onze ExpoBeds-website of contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte lijst met beschikbare hotels in de buurt van Messe Berlin.

InnoTrans is ’s werelds grootste vakbeurs voor transporttechnologie en een media-evenement van internationaal belang: zo’n 1.000 mediavertegenwoordigers uit 44 landen berichtten over InnoTrans 2018.

altijd heel druk foto:treinennieuws.nl

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.