InnoTrans 2012: Beurs voor Openbaar vervoer

Advertentie

Berlijn, 7 mei 2012 – Het openbaar vervoer met treinen en bussen is onmisbaar voor bedrijfsleven en de samenleving. Het grote uitdagingen als gevolg van klimaatverandering en de toenemende verstedelijking. Van 18 tot 21 september wordt in Berlijn de InnoTrans 2012 gehouden., waar zo’n beetje de spoorwegindustrie uit de gehele wereld aanwezig zal zijn met innovatieve en milieuvriendelijke transportoplossingen voor een moderne samenleving. Sinds de laatste beurs in 2010 is het aantal hallen die het openbaar vervoer laten zien verdubbeld tot zes hallen en natuurlijk het grote buiten gebeuren. Een nog grotere internationale spectrum van producten weerspiegelt deze groei, onder andere innovaties van de veiligheid van passagiers, passagiers informatie-en communicatietechnologie sector. Data management systemen, ticketing systemen, adviesbureaus en verkeersmanagement systemen zal ook op de beurs.

Een breed en internationaal aanbod van exposanten
Meer dan 50 procent van de bedrijven die in Berlijn exposeren, zijn afkomstig uit het buitenland.
“De beurs is het ideale platform om de steeds groter scala aan activiteiten te presenteren aan een internationaal publiek van deskundigen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe vriendschappen te maken”, aldus Nicole Knapp, hoofd van Marketing und Communications.

Over InnoTrans
InnoTrans is ’s werelds toonaangevende zakelijke ontmoetingsplaats voor transport technologie. Een totaal van 2.243 exposanten uit 45 landen presenteerde hun innovatieve producten en diensten op InnoTrans 2010. De 103.295 vakbezoekers kwamen naar Berlijn uit meer dan 100 landen. Op de negende InnoTrans, die plaatsvindt van 18-21 september 2012, zal de nadruk liggen op Railway Technology, Railway Infrastructure, tunnelbouw, Interieurs en openbaar vervoer. Het evenement wordt georganiseerd door Messe Berlin.Hier is  Meer informatie over InnoTrans en actuele ontwikkelingen in het internationaal vervoer technologie beschikbaar.