InnoTrans 2010 trok 100.000 bezoekers

Advertentie

InnoTrans 2010: de grootste beurs voor het vervoer per spoor trok meer dan 100.000 bezoekers uit 110 landen.

20 procent meer vak bezoekers dan twee jaar geleden
17 procent meer exposanten en 20 procent meer beursvloer oppervlakte
52 wereldpremières van innovatieve producten
Veel contracten in de miljoenen euro’s
Exposanten en bezoekers zeer tevreden

Berlijn, 24 September 2010 – De aantrekkingskracht van ’s werelds grootste vakbeurs voor het vervoer per spoor technologie, was dit jaar groter dan ooit tevoren. InnoTrans trok voor de eerste keer, meer dan 100.000, om precies tezijn 106612 bezoekers uit 110 landen. Dat is ongeveer 20 procent meer dan op de InnoTrans 2008. Met een stijging van 330 exposanten en 20 procent meer expositieruimte, is InnoTrans 2010 aanzienlijk toegenomen in alle belangrijke sectoren. Meer dan de helft van alle exposanten en bezoekers van de vakbeurs waren afkomstig uit het internationale spoorwezen. Na vier dagen van intensieve werken met miljoenen contracten, waren de bezoekers en exposanten zeer tevreden over de InnoTrans 2010. Bijna iedereen, 97 procent van de bezoekers waren zeer positief hun bezoek, vijf procent meer dan twee jaar geleden, volgens een representatieve enquête, Ook in de status en de bevoegdheid van de bezoekers was de beurs beter dan in voorgaande jaren. Bijna de helft van de bezoekers bezit een leidinggevende positie.
Exposant: InnoTrans was totaal succes, bijna ieder exposant was tevreden.
Hans-Jörg Grundmann , CEO van Siemens Mobility ” InnoTrans 2010 was een succes voor Siemens in de lijn der verwachting. Met veel nieuwe voertuigen op het buitenterrein en onze hele portefeuille in termen van “Complete mobiliteit ” op de stand – dat geïnspireerd onze bezoekers. Andre Navarri , president en CEO , Bombardier Transportation : ” InnoTrans heeft meer dan ooit aangetoond dat zij de toonaangevende internationale vakbeurs voor vervoer per spoor technologie is. Voor Bombardier , het is het toonaangevende platform om zich te presenteren op de mondiale markten. We zijn verheugd dat onze super highspeed trein Zefiro 380 de show stal van dit jaar.
Philippe Mellier , president van Alstom Transport : ” InnoTrans was dit jaar weer een synoniem voor een scala van zakelijke bijeenkomsten.
James N. Sanders, General Manager Vossloh AG: “We waren erg blij met de manier waarop het vorige record – maar de InnoTrans 2010 heeft onze verwachtingen overtroffen nogmaals duidelijk. Onze stand werd zeer goed bezocht. .
Dr Rüdiger Grube , de voorzitter van de Deutsche Bahn AG: “Over het algemeen is er een wereldwijde trend naar vervoer over de rail.
Bahnhoffest InnoTrans weekend
De Trade Days op zaterdag en zondag wordt een twee -daags festival van de InnoTrans station voor high- tech fans, treinliefhebbers. Op het spoor en de grote open ruimte bij de beurs, veel geavanceerde technologie voor de toekomst, dampende locomotieven uit het verleden en vele moderne voertuigen voor de huidige bezoekers . Met een uitgebreid programma van informatie, muziek en entertainment voor het publiek eindigt InnoTrans 2010.

InnoTrans 2012 – van 18 tot en met 21 September 2012