Incento heeft een passie voor treinen

Advertentie

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Incento is een full-service reisorganisatie; deskundig op het gebied van bijzondere treinreizen en is gespecialiseerd in maatwerk.

Bijzondere treinen
incento 1Treinen zijn dé passie van Incento. Reizen per trein is de meest unieke en comfortabele manier om landen, culturen en volken te leren kennen. Niet alleen de bestemming is hierbij belangrijk. De reis ernaar toe is zeker zo’n onvergetelijke belevenis. Incento verzorgt luxe en bijzondere treinreizen zoals met The Royal Scotsman, maar ook reguliere treintickets voor in de Verenigde Staten, Canada, Australië en natuurlijk ook gewoon in Europa. incento nieuw 2Denk maar eens aan Zwitserland, het land met meer dan 160 treinmaatschappijen. Een buitengewone treinreis van Incento is voor iedereen bereikbaar.

Incento’s werkwijze
Met de persoonlijke werkwijze, waarbij uw wensen en mogelijkheden het uitgangspunt zijn, zorgen zij voor een perfecte uitvoering van uw treinreis met alles er op en er aan. De medewerkers hebben niet alleen zelf veel gereisd en vrijwel alle uithoeken van de wereld bezocht, maar bovendien hebben ze alle treinen zelf al eens ervaren, zodat ze u optimaal kunnen informeren! Treinen zijn hun passie zeiden we al.

Contact
incento nieuwIs de tijd gekomen om uw eigen droomreis te gaan beleven. Neem dan contact op met de mensen van Incento en maak een vrijblijvende afspraak. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.
De contacten kunnen telefonisch of per mail verlopen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij hun op kantoor in Bussum.
Incento betaat al jaren en is aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en SITE. Dit is een garantie voor kwaliteit en zekerheid.
Een totaal overzicht van de beschikbare treinereizen vindt u hier. Wilt u weten waar u heen kunt voor uw te besteden budget, klik dan hier.

Groeps- en incentivereizen
Ook groepsreizen boeken is mogelijk. Beloon, motiveer en inspireer uw medewerkers of zakenrelaties en biedt hun een reis aan vol creatieve elementen waar nog lang over wordt nagepraat. Incento stelt uw perfecte groeps- en incentivereis op maat samen, afgestemd op de wens en budget.