IC’s en EC’s in Zwitserland voorzien van een Culinair restaurant

Advertentie

In Nederland heb je de Dinner train, de Panorama rail restaurant trein, maar in de NS treinen is geen restaurant. De Eurostar en Thalys hebben wel een restaurant. In Zwitserland doen ze dat heel anders. Om passagiers die onderweg zijn te voorzien van iets te eten en te drinken in een uitnodigende sfeer, zijn de meeste InterCity (IC) en EuroCity (EC) treinen in dit bergland voorzien van een SBB Restaurant of SBB Bistro (met bediening aan tafel of afhaalmaaltijden). In de 1e klas wordt u ook op uw stoel bediend.

De restauratiewagens zijn dus beschikbaar op de Intercity- en Eurocity-treinen. Je kan je vrienden en familie ook met een voucher verrassen waarmee ze tijdens hun reis kunnen genieten van culinaire hoogstandjes in het SBB Restaurant en SBB Bistro?
Hier vindt u het lijnnetwerk van de intercitytreinen van de SBB. Zoek een mooie rit uit en geniet van een culinair dinner.
De rechtstreekse Eurocity-verbindingen vindt u hier   en verdere informatie hier met video.
Wij zeggen “ Eet smakelijk en geniet van het uitziet en de Zwitserse gerechten”,een fijne vakantie.

**************

Wil je zelf  eens een van deze culinaire treinritten in Zwitserland maken in je vakantie?  Hier ook nog wat reisgegevens: Je kan natuurlijk met de ICE naar Basel, maar SWISS vliegt 4x per dag van Amsterdam naar Zürich. Informatie en reserveringen: www.swiss.com In Zwitserland doe je natuurlijk alles per trein, bus of boot met de Swiss Travel Pass. Alle informatie over de OV-voordeelpassen van het Swiss Travel System, vind je op www.MySwitzerland.com. Wil je voordat je naar Zwitserland alles over dit fascinerende treinenland weten, neem een kijkje voor algemene informatie over toeristisch Zwitserland op www.MySwitzerland.comJe kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Zwitserland Toerisme, voor informatie en eventuele boekingen: 00800 100 200 30. Voor dit telefoonnummer betaal je het lokale tarief.

***************

Bron en foto’s: SBB