ICE International 20 jaar!

Advertentie

Hoera! Op 3 november bestond de ICE-verbinding tussen Nederland en Duitsland 20 jaar! In totaal zijn er 23 miljoen reizigers met o.a. de mooie ICE vervoerd. De NS vroeg medewerkers op de trein hun mooiste, grappigste en ontroerendste verhalen te delen en dat zijn er nogal wat.
We hopen allemaal dat we snel weer aan boord kunnen stappen voor een bezoek aan de mooiste internationale treinbestemmingen zoals o.a. Berlijn en Bazel. Bent u benieuwd wat de mooiste of meest grappige momenten zijn geweest van het personeel op de trein? Bekijk dan deze video en vier deze mijlpaal met de NS mee!

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

1 Comment

  1. Van af mijn 50 tot 60 jaar reed ik regelmatig Met de Ice van utrecht naar München 2 a 3 keer per jaar 1e klas. Ik zat meestal voorin en had uitzicht op de baan. Eemaal zei de condicteur, ga maar voorin zitten bij de machinist., hin is ook een Holländer.
    Van Utrecht tot Flughafen Frapo. Ik zal het me nooit meer vergeten . Leuk of niet?
    John Thierbach

    .

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.