“I Love Treinennieuws”

Advertentie

De afgelopen 13 jaar kennen jullie Treinennieuws als de website met het leukste nieuws over treinen. Om met het eerste goede nieuws te beginnen, dat blijft zo!

Treinennieuws is een “hobbysite” geweest met een een grotere naam in de wereld van de Treinen. De drijvende kracht achter de website, Emanuel Damsteeg, deelde alles op het gebied van treinen. Vele uren mailen, Googlen, persberichten uitpluizen en vertalen, foto’s zoeken en netwerken. Eigenlijk is Treinennieuws, Emanuel Damsteeg en Emanuel Damsteeg is Treinennieuws. Gelukkig is het andere goede nieuws dat dit ook zo blijft!

Stedentrips

Na iets meer dan 13 jaar zal I Love Stedentrips, vanaf 1 mei 2020, deze website overnemen en beheren. Treinreizen is hot en wordt nog hotter! In een wereld waar duurzaamheid een topprioriteit is geworden en vliegtuigen aan de grond staan vanwege het Coronavirus, zal onze verwachting zijn dat treinreizen in Europa steeds verder zal gaan groeien. Hiermee sluit deze overname goed aan bij de visie van I Love Stedentrips en is Treinennieuws een uitstekende toevoeging aan ons netwerk. 

En nu?

Vanaf 1 mei zullen er misschien (heel langzaam) enkele veranderingen zichtbaar zijn. Er zullen misschien technisch wijzigingen zichtbaar zijn aan de website of al enkele inhoudelijke dingen. Mogelijk zullen we van enkele onderdelen op de website afscheid gaan nemen en Treinennieuws zal in de (nabije) toekomst zich zeker meer gaan begeven op het gebied van reizen. Door de overname zal Treinennieuws als “hobbysite” met een erg professionele redactie, ook zeker commerciëler gaan worden.

Contact opnemen met Treinennieuws kan via ons contactformulier of via één van de onderstaande e-mailadressen:

Algemeen: Info@treinennieuws.nl

Redactie: redactie@treinennieuws.nl

Sales: adverteren@treinennieuws.nl

Bedankt voor de afgelopen jaren en kom ook zeker de komende jaren naar Treinennieuws voor het leukste nieuws over treinen!