Hoe zet je offline advertisement op de rails

Advertentie

Je wil graag meer doen aan offline advertisement en je weet niet hoe dat moet? Maak gebruik van het openbaar vervoer. Het OV zit tegenwoordig overvol dus de kans is groot dat je gezien wordt.

Begin bij de stations

Kies zorgvuldig je stations uit. Sommige stations worden weinig gebruikt. Je kan sandwichborden op stations zetten in de buurt om. Sandwichborden zijn groot in formaat dus worden ze niet snel over het hoofd gezien. Je kan ook plexiglas bedrukken als alternatief voor sandwichborden.

Maak gebruik van de drukte

Ideaal is als je op de grote stations kan flyeren. Deze locaties zijn erg handig omdat ze erg veel traffic hebben op een dag. Zorg dat je toestemming hebt om daar te flyeren en ga direct aan de slag.

Gebruik ABRI formaat

Bij de bushokjes kan je weer gebruik maken van posters van ABRI formaat. Bij bus- en tramhaltes kunnen pieken zijn met OV gebruikers. Hierdoor wordt je goed gezien door veel mensen.

Doe ook eens wat met stickers

Tegenwoordig zijn er diverse soorten stickers in verschillende vormen, maten en materialen. Genoeg keuzemogelijkheid om deze te gebruiken. Denk hierbij aan de verkiezingen bijvoorbeeld. Stickers kan je makkelijk overal op elk station plaatsen. Doordat je ze ook in kleine maten kan laten drukken kan je ze overal mee naar toe nemen. Een soort permanent visitekaartje bijvoorbeeld.

Hang reclameborden op

Reclameborden zijn erg geschikt om langdurig gebruik van te maken. Reclameborden kan je praktisch op elke locatie ophangen zodat je makkelijk en snel te zien bent door voorbijgangers.

Spannen maar

Je kan ook spandoeken ophangen langs het spoor. Treinen zitten altijd overvol dus kan je hier een slag uit slaan. Er zijn diverse plekken langs het spoor waar je heel makkelijk een spandoek kan ophangen. Dus zet je drukwerk op de rails en ga direct aan de slag.

Foto: ©Treinennieuws.nl

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.