Grootste modelspoorevenement van Europa heet EUROSPOOR

Advertentie

 
Eurospoor, een grandioos dagje uit, niet alleen voor ‘treingekken’. Niet alleen voor fanatieke hobbyisten is Eurospoor het summum, maar ook voor iedereen die gewoon een dagje uit wil vormt Eurospoor een prima bestemming. Ook zonder zelf aktief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtig werkende miniatuurspoorbanen te aanschouwen en weg te dromen in meesterlijke landschappen.  
Modeltreinen en alles wat daarmee te maken heeft. Daar draait het om op Eurospoor. De meest schitterende modelbanen ter wereld worden er getoond. Ruim 50 in totaal. Een unieke miniatuurwereld tot in de details nagebouwd. Huizen, auto’s mensen en – natuurlijk – treinen. U vindt er unieke verzamelingen van topklasse. Duizenden miniatuurlokomotieven van bekende en minder bekende merken. Miniatuurtjes niet groter dan een pink. Maar ook enorme exemplaren, van vele kilo’s per stuk. En dat allemaal op 23.000m2. Eurospoor is niet alleen kijken! U kunt er ook veel van opsteken! Wat is de beste manier om modelspoor te leggen? Welke techniek heeft de voorkeur om een landschap te ‘bouwen’? Hoe bouw ik een digitale decoder in? Met deze en nog vele andere vragen kunt u terecht bij de grote inforamtie en demonstratiestand van Beneluxspoor.net en bij vele andere deelnemende clubs die demonstraties en advies geven. Dan staat Eurospoor bekend om de vele stands uit binnen- en buitenland van bedrijven die niet alleen informatie geven, maar ook nieuwe artikelen en onderdelen tegen interessante prijzen aanbieden. Daarnaast is de speciale modelspoormarkt van maar liefst 1000 meter lengte hobbyisten gebruikte treinen, toebehoren en verzamelmodellen ter ruil of verkoop een begrip. Het is geen beurs van alleen maar..’afblijven en kijken!’…Nee! Voor de kinderen is er volop materiaal waarmee ze naar hartelust mogen spelen. Bij een aantal clubs mogen ze meehelpen de baan te bedienen en ze kunnen zelfs een ritje in een grote modeltrein maken. De kinderen … kunnen volop spelen
Kortom: EUROSPOOR mag u niet missen als u iets met treinen heeft!

In de nieuwe Eurospoor-Express krant die zojuist is verschenen, staat alles over dit grootste evenement. U vindt er alle informatie omtrent enkele deelnemers van het komend evenement. Indien u het laatste nummer , thuisgestuurd wilt hebben dat kan, maar dan moet u een aan uzelf geadresseerde envelop te sturen, gefrankeerd met € 1.32 aan postzegels aan Eurospoor, Amazonelaan 86 , 1448 TN Purmerend. Maar ook voor de digitale versie kunt u op site! Kijkt u hier.