Gratis reizen met boekenweekgeschenk

Advertentie

Ook dit jaar kan er vandaag, zondag 20 maart 2011, weer gratis met de trein gereisd worden op vertoon van het boekenweekgeschenk. Het is alweer het tiende jaar dat deze actie wordt gehouden. Dit jaar is er wel iets anders, je kan niet alleen gratis reizen op vertoon van een normaal boek, maar ook op vertoon van een e-book op tablet of e-reader. Dit jaar is het boekenweekgeschenk De Kraai van Kader Abdolah.

Ook zal de NS dit jaar extra treinen laten rond rijden met 150 genodigden. In deze extra treinen zullen naast de 150 genodigden, 10 verhalenvertellers meereizen die aan de genodigden verhalen zullen vertellen over hun lezen, familie of cultuur. Op deze wijze zal dit jaar invulling gegeven worden aan het thema Curriculum Vitae – Geschreven portretten. Naast de schrijver van het geschenk, Kader Abdolah, zullen ook  Hanneke Groenteman, Gerda Havertong, Paul Gellings, Howard Komproe, Ernest van der Kwast, Raymi Sambo, Rosalie Sprooten, Jan Terlouw en Mark Tuitert meer reizen en hun verhaal vertellen. De trein vertrekt ’s ochtends uit Delft en gaat via Amsterdam naar Utrecht.

In 2010 wisten ruim 200.000 mensen de gratis trein te vinden met het boekenweekgeschenk.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.

1 Comment

  1. Ik dacht juist dat het ergens vlak na de zomervakantie zou zijn. Ik kon het al niet vinden. hahaha

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.