Golden Eagle, een privé-trein van Moskou naar Beijing

Advertentie

Golden Eagle Trans-Mongolian Express zou je een per privé-trein van Moskou naar Beijing
kunnen noemen. Deze splinternieuwe reis is toegevoegd door treinspecialist INCENTO aan zijn programma ‘Wereldreizen per privé-trein’:een reis van Moskou naar Beijing per Golden Eagle Trans-Mongolian Express. Deze 14-daagse ‘cruise-over-land’ vindt plaats in juni 2011.

De prijs voor deze fantastische treinreis ligt tussen de 7.195 en 9.995 voor de New Heritage Class, voor 10.195 en 14.795 reist u in de Silver Class en u bent tussen de 12.595 en 17.695 Gold Class kwijt.

De Golden Eagle Trans-Mongolian Express reis begint in Moskou en voert over de Trans-Siberië-route via Jekaterinburg, Novosibirsk en Irkutsk naar het prachtige Baikal-meer. Daarna gaat het zuidwaarts naar Mongolië met hoofdstad Ulaan Baatar. Vervolgens de grens over naar China waar de fascinerende reis eindigt in Beijing. Elke dag wordt gestopt voor een interessante excursies die allemaal zijn inbegrepen in de prijs. Klik hier voor de complete reisbeschrijving.

De reis wordt gemaakt met de Golden Eagle: een rijdend hotel de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland: de Golden Eagle. Deze gloednieuwe trein is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle privé-compartimenten in Gold en Silver Class een eigen badkamer met o.a. ‘power’douche en vloerverwarming. Bijzonder sfeervol zijn ook de twee restaurantrijtuigen, waar de voortreffelijke maaltijden worden geserveerd, bereid met verse ingrediënten. Verder heeft de trein een gezellig barrijtuig en een kleine bibliotheek. Onderweg worden op gezette tijden lezingen gegeven en kan Russische les worden gevolgd!

Wereldreizen per privé-trein
Onder de noemer “Wereldreizen per privé-trein” biedt Incento nog veel meer ‘trein-cruises’ aan, bijvoorbeeld met de Golden Eagle Trans-Siberian-Express, langs de Zijderoute, dwars door India of door Zuidelijk-Afrika. De uitgebreide brochure kan aangevraagd worden via info@incento.nl.
Klik hier voor de digitale versie van de brochure. Uiteraard is het hele aanbod ook te vinden op www.incento.nl