Goedkoop met de trein?

Advertentie

Wij van treinenieuws.nl proberen u op de hoogte houden van treinennieuws. Onze collega’s van Treinreiziger.nl rijden meer met de trein en daarom lanceren zij vandaag een app waarin alle treinacties te vinden zijn. De app Treinkaartjes is er zowel voor Android als iPhone.
In de app zijn alle berichten over goedkope treinkaartjes te vinden die ook op Treinreiziger.nl staan. “Maar op de app kun je ook de beste treinacties per push ontvangen, en als je wil (via instellingen – abonnementen) zelfs iedere treinaanbieding” zegt redacteur Hildebrand van Kuijeren.
Vergelijk prijzen
Met deze app is ook de nieuwe prijsvergelijker opgenomen, informatie over abonnementen en een eenvoudige reisplanner. OV-nieuws zit eveneens in de app, maar meer verstopt onder overig. “Dat is een bewuste keus, omdat ze later dit jaar nog een app willen lanceren voor ov-nieuws.
Het is niet de eerste app rond treinacties, maar wel de meest complete. “Er is nog een andere app, maar daar ontbreken veel treinacties, bovendien is de prijsvergelijker bij Treinreiziger uniek” aldus de redacteur. Heb je op- of aanmerkingen over de app? Stuur dan gerust een e-mail naar contact@treinreiziger.nl.