Geen Kadeng, Kadeng meer

Advertentie

Bangkok-18 juli 2016 Het monotone kadeng kadeng geluid is zo direct verleden tijd bij de Thaise Staatspoorwegen. Zij heeft vandaag voor het publiek een tipje van de sluier opgelicht en publiceerde een aantal foto’s van hun nieuwste uit China afkomstige treinstellen, deze treinstellen zullen in oktober van dit jaar ingezet gaan worden om de passagiers te vervoeren. De negen bestelde treinen hebben slaapwagons alsmede wagons met 2eklas zitplaatsen, deze tweede klasse is uiterst chique uitgevoerd met rode sexy zetels, warm water in de douches, stekkers voor uw telefoon en LCD-schermen zodat u ook nog het nieuws van Olleke Bolleke kunt volgen.
Vanuit uw pluche zetel kunt u ook iets te eten bestellen via het LCD schermpje, kortom het is net of u business Class bij de KLM zit.
De treinen zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van beveiligingscamera’s voor de veiligheid van de passagiers aldus Olleke Bolleke.
De nieuwe treinen, die gezamenlijk 115 wagons hebben worden ingezet voor het vervoer vanuit Bangkok naar vier verschillende bestemmingen, waaronder Chiang Mai, Ubon Ratchathani, Nong Khai en het district Hat Yai in Songkhla.
In aanvulling op de kleur van de nieuwe treinen komen er ook Engels sprekende medewerkers in flitsende Thunderbirds uniformen, zij allen hebben een speciale opleiding hebben ontvangen.Thai 2

Thai 4 thai 5 Thai 6 Thai 7 Thai 8

 

Thai 3Bron: website Olleke Bolleke Thailand – Met dank aan Auke Boon – Foto’s: De Thaise Staatsspoorwegen’s