Geen Eurospoor in 2019 (Volgend jaar)

Advertentie

Beste Eurospoorliefhebbers, aldus de website.

Dit jaar wordt het ons 26e achtereenvolgende jaar dat wij Eurospoor organiseren. We zijn hier in principe, inclusief voorbereidingen, al 28 jaar mee bezig (vanaf 1991). Na 28 jaar doorpezen hebben we een jaar nodig om te heroriënteren, te reorganiseren en te stroomlijnen om zaken nog beter op de rails te krijgen. Daarom is er in 2019 geen Eurospoor. Wij beseffen dat wij velen hiermee teleurstellen, maar we hebben deze beslissing genomen omdat we er van overtuigd zijn dat het voordeel voor de toekomst oplevert.

Nog meer reden om het aanstaande Eurospoor2018 te bezoeken, want Eurospoor2020 vindt pas over twee jaar plaats! In het weekend 9-11 november 2018.

De exacte datum wordt nog bekendgemaakt. Houd ons via de bekende kanalen in de gaten en uiteraard blijft u van ons horen.

Eurospoor 2018 een must voor hobbyisten en een leuk dagje uit voor iedereen die wat anders wil!

Op Eurospoor2018 vindt u minstens 50 van de mooiste werkende modelspoorbanen van spoorclubs uit binnen- en buitenland, demonstraties op modelbouwgebied, stands van detaillisten en natuurlijk de bekende modelspoormarkt van bijna 1 kilometer lengte, waar gebruikte treinspulletjes en bijzondere modellen geruild en verkocht worden.

Eurospoor2018 is een must voor iedere treinliefhebber, maar ook zonder zelf actief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtige werkende miniatuurspoorbanen te aanschouwen en weg te dromen in meesterlijke landschappen. Bij een aantal clubs mogen kinderen meehelpen de baan te bedienen,  bestaat de mogelijkheid zelf een locomotievenloods te bouwen of kunnen ze zelfs meerijden in de kindertrein.

In 2019 is er geen Eurospoor. Het eerstvolgende evenement ná 2018 vindt pas plaats in november 2020 (de exacte datum wordt nog bekendgemaakt). Het laatste nieuws hier te lezen. Tickets voor 2018 hier bestellen.