Geen Eurospoor 2022

Advertentie

Vandaag ontvingen wij vervelend nieuws. Geen Eurospoor evenement in 2022. In het licht van de vele onzekerheden die er momenteel zijn hebben Leo en Chitra, na lang overleg besloten om in 2022 geen Eurospoor te organiseren. Zij beseffen dat dat voor velen een teleurstelling is. Maar Eurospoor is letterlijk en figuurlijk een onderneming en de risico’s zijn momenteel gewoonweg te groot.

Eurospoor 2023

Leo en Chitra gaan zich nu richten op EUROSPOOR 2023. Dit zal zoals gebruikelijk ook gepland worden in oktober 2023. Een exacte datum is er nog niet, maar zodra die er is zal dat op de website van Eurospoor en ook hier bekend gemaakt worden. Ook deze editie zullen alle Eurospoorfans weer als vanouds drie dagen kunnen genieten van alles wat er op modelspoorgebied te beleven valt! Een uitgebreidere uitleg is op onze website te vinden.

Meer informatie op de website van Eurospoor.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.