Extra Oranje EK ICE brengt voetbalfans naar EK in Bern

Advertentie

Special voor Voetbalfans onderons

Op de drie speeldata van Oranje in het Europees kampioenschap voetbal rijdt NS Hispeed met een speciale Oranje-ICE hogesnelheidstrein voor de fans naar Basel. Van daar uit is met één overstap de Zwitserse speelstad Bern bereikbaar. Het Nederlands elftal speelt daar op 9, 13 en 17 juni de poulewedstrijden. ‘Hispeed verwacht dat veel Oranjefans het legioen willen aanmoedigen in Bern. Met ICE International reis je snel en comfortabel naar Zwitserland. Het aantal zitplaatsen wordt op de speeldagen door deze extra Oranje-ICE’s verdubbeld van 431 tot 862 stoelen’, zegt Linda Schulte, hoofd marketing NS Hispeed.

Terugreis
ICE International rijdt rechtstreeks naar Basel, in Basel wordt overgestapt op de reguliere verbindingen naar Bern. Voor de terugreis kan men gebruikmaken van de dagelijkse rechtstreekse verbinding met ICE International vanaf Basel of met een extra overstap in Frankfurt.
Het reisschema van de Oranje-ICE op de speeldagen is als volgt:
Amsterdam v. 07.34
Utrecht v. 08.02
Arnhem v. 08.38
Basel SBB a.14.47
Basel SBB v. 15.01
Bern a. 15.56
Let op: heeft u al toegangskaarten voor de wedstrijd? Dan reist u in Zwitserland gratis en hoeft u slechts een ticket tot Basel te kopen. Kosten
Een enkele reis Amsterdam-Bern is er al vanaf 104 euro en is te boeken bij NS Hispeed Telesales via 0900 – 9296 (€ 0,35 p.m.) en bij de Tickets & Service-winkels met een NS Hispeed-balie op de grotere stations.

Meer weten of reisboeken: www.NSHispeed.nl/EK

Bron TourPRess/Hispeed – Foto impressie: Wietze Boersma

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.