EUROSTAR viert zijn 20ste verjaardag

Advertentie

Eurostar 20 jaarEUROSTAR viert zijn 20ste verjaardag met 16.000 treinkaartjes vanaf € 99,-. Eurostar-tickets vanaf € 99 retour* natuurlijk met een paar voorwaarden, zie onderaan, zoals o.a. reserveren van 4 tot en met 24 november 2014 voor een reis van Brussel naar Londen van 5 januari tot en met 12 februari 2015. Op onze vraag of dit ook voor Nederlanders Londen bezoekers gelden , was het antwoord: “Inderdaad, het is 99 euro voor reizigers vanuit elk Nederlands station”.
Twintig ideeën voor niet te missen activiteiten in Londen tijdens de twintigste verjaardag van Eurostar. Op 14 november viert Eurostar, de hogesnelheidstrein tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk, zijn twintigste verjaardag. Dit voordeeltarief is te boeken op Eurostar. De tickets zijn ook verkrijgbaar in alle verkooppunten van Eurostar. Eurostar geeft wel 20 niet te missen activiteiten in Londen op in dit jubileum jaar. Zoals het genieten van een prachtig uitzicht over Londen vanuit de London Eye.
Shoppen en flaneren door de winkelstraten Regent Street en Carnaby Street en profiteer van de winterkoopjes. Ga lunchen in Brasserie Blanc in Covent Garden en geniet van de geweldige keuken die de culinair directeur Raymond Blanc ook in Business Premier van Eurostar aanbiedt. Bezoek de tentoonstelling ‘Rembrandt. Dankzij het programma ‘2 FOR 1’ van Eurostar, koop je immers 2 tickets voor de prijs van 1.
eurostar nieuwOntdek Granary Square, de vernieuwde buurt rond het historische station London St Pancras International. Zoek het hogerop en ga dansen op de bovenste verdieping van The Shard, de hoogste wolkenkrabber in het Verenigd Koninkrijk, tijdens een van hun zogenaamde ‘Silent Disco’s’ georganiseerd door The View. Wandel of vaar door Little Venice en spring binnen bij een van de vele cafés, pubs en restaurants langs het water.
Niet te vergeten natuurlijk een toneelstuk van Shakespeare in ‘zijn’ Globe. Of kies een musical uit het grote en welbekend aanbod waar Londen om bekend staat. Wandel over de nulmeridiaan van Greenwich of langs de Theems. Breng een bezoekje aan het Queen Elizabeth Olympic Park, het olympisch park van de Olympische Spelen van 2012.