EUROSTAR start z’n verjaardagsjaar met nieuwe uniformen

Advertentie

Eurostar new uniforms 1Brussel, 28 januari 2014 – De nieuwe uniformen luiden een symbolisch jaar in voor Eurostar, z’n 20-jarig bestaan. EUROSTAR startte de treindiensten in 1994
De Eurostar-reizigers kregen een verrassing vanmorgen: ze werden verwelkomd in de Eurostar-stations en in de treinen door trotse medewerkers die voor de eerste keer hun nieuwe uniform droegen… en in St Pancras International werd het bekende negen meter hoge standbeeld ‘The Meeting Place’ aangekleed in een extra groot exemplaar van Eurostars nieuwe uniform.
Eurostar new uniforms 2Het XXXXL-uniform werd gemaakt met meer dan 95 meter stof. Er is vijf nachten aan gewerkt door Maggie Cooke, een Britse styliste bekend voor haar werk voor tv-programma’s en allerlei voorstellingen uit de opera- en cinemawereld. Het extra groot exemplaar is identiek aan het nieuwe uniform van Eurostar en werd deze ochtend om 6 u. CET onthuld.
Nieuwe uniformen maar ook nieuwe treinen
De nieuwe uniformen luiden een bijzonder feestelijk jaar in voor Eurostar want het bedrijf viert z’n 20-jarig bestaan dit jaar. Het nieuwe uniform is het resultaat van honderden gesprekken met het personeel en de klanten om niet alleen elegant en vernieuwend te zijn, maar ook geschikt voor verschillende functies. De nieuwe uniformen kondigen ook de komst aan van de nieuwe Eurostar-treinen. Het design van de nieuwe uniformen werd sterk geïnspireerd door de nieuwe treinen.