Eurostar lanceert promotiecampagne voor het najaar

Advertentie

50.000 goedkopere TICKETS NAAR LONDEN
Al zit de vakantie er nog maar net op, denk toch maar vast aan de donkere dagen voor kerst. Doe het dit jaar eens anders. Begin november barst de kerstgekte los in de Britse hoofdstad Londen. Vanaf 9 november al wordt Regent Street magisch verlicht met elk jaar een ander thema. De straten van Londen worden omgetoverd in een schouwspel van kerstkoren, kerstbomen met versieringen allerhande, en speciale animaties. Het is de ideale gelegenheid om kerstinkopen en originele geschenken met voorsprong te bemachtigen aan de andere kant van het Kanaal. Het doet beslist niet onder voor de Duitse kerstmarkten. Eurostar helpt u een beetje door een promotioneel tarief te lanceren. Voor slechts € 79 retour in Standard reisklasse kunt u al op een van de mooiste stations van Londen het St Pancras International staan. Met de trein vanuit Nederland, dat is genieten van een zorgeloze reis met alle comfort in amper 5 uur. Reserveren vanaf 5 september tot 16 september 2013 voor een reis naar Londen van 30 september tot en met 19 december 2013
Een nazomerse citybreak op amper twee uur van Brussel
Eurostar, de hogesnelheidstrein die Brussel en Parijs met het Verenigd Koninkrijk verbindt, biedt de mogelijkheid aan om even naar Londen te ontsnappen voor een nazomerse citybreak dankzij een promotiecampagne naar Londen vanaf € 79 retour in Standard-reisklasse vanuit Brussel. Voor Nederland komt daar natuurlijk een retourtje Brussel bovenop.
De tickets voor deze promotie zijn te koop op nshispeed.nl of eurostar.nl
Het promotietarief is natuurlijk onderworpen aan voorwaarden. Vanaf € 79 retour per persoon in Standard en verplicht als retourticket. Aanbieding geldig op bepaalde dagen en voor bepaalde treinen, volgens beschikbaarheid. Vertrek uit Brussel-Zuid met bestemming London St Pancras International, Ebbsfleet International of Ashford International. Tickets tegen promotietarieven kunnen worden gekocht van 5 t/m 16 september 2013 voor een reis van 30 september t/m 19 december 2013 met uitzondering van de volgende periodes: 4 t/m 7 oktober 2013, 24 oktober t/m 4 november 2013 en 8 t/m 11 november 2013.
De tickets zijn niet terugbetaalbaar en niet omruilbaar. Tickets zijn te koop op nshispeed.nl of eurostar.nl.

Londen en herfst gaan hand in hand
Mocht u een paar dagen naar deze wereldstad kunnen gaan. Het Science Museum opent zijn nieuwe galerij Media Space met een eerste grote tentoonstelling in Londen gewijd aan de Britse fotograaf Tony Ray-Jones. Meer dan 100 werken worden er tentoongesteld. Ze worden naast 50 oude en zeldzame foto’s in zwart-wit van Martin Parr tentoongesteld. De tentoonstelling gaat dieper in op de relatie tussen deze twee baanbrekende Britse fotografen, ook wel The Non-Conformists genoemd, en hun fascinatie voor alles wat met Engeland te maken heeft.
Om nog meer kunstwerken te ontdekken, kies je voor een begeleid bezoek van de street art in de straten van East London. Tussen Old Street, Shoreditch en Brick Lane wordt het werk van meer dan 40 kunstenaars belicht van wie de creaties niet enkel erg dynamisch zijn, maar ook voortdurend vernieuwd worden.

2 voor de prijs van 1
Om van het beste van Londen te genieten, heeft Eurostar een exclusief voordeelprogramma ontwikkeld. Op eenvoudig vertoon van een geldig Eurostar-ticket, kan elke klant genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 voor de betalende tentoonstellingen in acht van de grootste musea in Londen. Voor meer informatie, surf naar eurostar.nl