Eurostar en Thalys samen één

Advertentie

“Deze eerste gezamenlijke promotie is het resultaat van de alliantie tussen Eurostar en Thalys. We zijn blij dat we voor het eerst met één stem kunnen spreken, met een promotie die onze klanten in staat stelt in Europa te reizen tegen voordelige prijzen,” zegt François Le Doze, Chief Commercial Officer van de Eurostar Group. “Onze klanten zullen voor het eerst de voordelen van het samengaan van deze twee bedrijven kunnen beleven, terwijl ze kunnen blijven genieten van de kwaliteit van de dienstverlening van beide operatoren.”

Tickets koop je eenvoudig via NS International.

Eerste gezamenlijke aktie

Eerste gezamenlijke promo voor Eurostar en Thalys laat reizigers genieten van kerstmagie en aan voordelige prijzen. De twee bedrijven bundelen hun krachten en bieden gedurende drie dagen tickets aan vanaf €29* Op zoek naar een voordelige manier om er deze winter op uit te trekken? Eurostar en Thalys bieden vanaf vandaag tot en met 10 november tickets aan vanaf 29 euro voor reizen tussen 28 november 2022 en 2 februari 2023.

Keulen met de familie

Met 150 chalets, een draaimolen en een enorme boom is de kerstmarkt van Keulen een van de populairste van Europa. Wat is er beter dan een weekend met het gezin om de plaatselijke specialiteiten te proeven en de ongeveer 50.000 gloeilampjes te bewonderen. Ook de prachtige kathedraal, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en de vele musea in de stad zijn zeker een bezoek waard! Frohe Weihnachten!

In love in Londen

Kerstmis in Londen is magisch! Aan het einde van het jaar is de Britse hoofdstad in kerststemming en baden de meest iconische wijken in kerstverlichting en magische decoraties: Hyde Park onthult zijn Winter Wonderland kerstmarkt, Kew Gardens fonkelt, Carnaby Street verrast elk jaar opnieuw met zijn thematische decoraties. De ideale plek voor een romantisch weekend met z’n twee.

Brussel onder vrienden

Kerstmis met de ‘familie’ naar een prachtig verlicht Brussel. Plaisirs d’Hiver is het perfecte kader voor een feestelijke tijd met vrienden in de Europese hoofdstad: nippen van een hartverwarmende jenever op een van de mooiste kerstmarkten van Europa, een indrukwekkende klank- en lichtshow op de Grote Markt en, voor wie niet bang is om uit te schuiven, schaatsen op de grote schaatsbaan in het hart van de stad.

Parijs met kinderen

Tijdens de feestdagen is Parijs magisch voor jong en oud! Er is geen betere manier voor kinderen om de verlichte Champs Elysées te ontdekken, dan door het kerstdorp aan de voet van de Eiffeltoren te wandelen en de spectaculaire etalages van de bekende Parijse warenhuizen te bewonderen. Eerste commerciële actie zet de toon Deze promotie is de eerste gezamenlijke commerciële actie sinds de fusie tussen Eurostar en Thalys afgelopen mei. De twee spoorwegmaatschappijen bundelen hun krachten om hun bestemmingen(1) tegen voordelige prijzen aan te bieden.

Praktische informatie

Boekingsdata: 8 november tot 10 november 2022.
Reisdata: 28 november 2022 tot en met 2 februari 2023.

Tarieven en bestemmingen*:

Enkele reis aan 29 euro in Standard naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk/België, Nederland en Duitsland.
* Behalve met de Thalys naar de sneeuw

Over Eurostar

• Eurostar is de hogesnelheidstreinoperator die Londen St Pancras International verbindt met Parijs, Brussel, Lille, Disneyland Resort Parijs, Rotterdam en Amsterdam.
• Vanaf zijn begindagen heeft Eurostar gepleit voor de milieuvoordelen van hogesnelheidstreinen – de koolstofvoetafdruk van een passagier die naar Londen vliegt, is dezelfde als 13 Eurostar-reizen (Gebaseerd op de CO2-uitstoot van 2019, meer info op www.eurostar.com)
• In maart 2022 werd de alliantie van Eurostar en Thalys – het Green Speed-project – goedgekeurd door de Europese Commissie. Vervolgens werd een holding opgericht die 100% van Eurostar en Thalys in handen heeft. Deze holding is in handen van SNCF (55,75%), CDPQ (19,31%), NMBS (18,5%) en fondsen beheerd door Federated Hermes Infrastructure (6,44%).

Over Thalys

De vernieuwdw Thalys klaaar voor vertrek

• Thalys verbindt al meer dan 25 jaar de culturen en economieën van haar 4 Europese bestemmingen. In 2019 vervoerde Thalys 7,85 miljoen passagiers.
• Met de rode hogesnelheidstrein duurt het slechts 1u22 minuten om Parijs vanuit Brussel te bereiken, voor Keulen is dat 1u47 en Amsterdam bereik je in 1u50.
• Sinds januari 2020 worden alle Thalys-treinen voorzien van 100% groene stroom uit windmolenparken en fotovoltaïsche zonnepanelen in Europa.
Als pionier in de digitale ervaring biedt Thalys een uitzonderlijke reiservaring en service aan boord.
• Thalys is sinds 2015 een volwaardige spoorwegmaatschappij met NMBS en SNCF als aandeelhouders.
• In maart 2022 werd de samenwerking tussen Thalys en de internationale hogesnelheidsdienst Eurostar – het Green Speed project – goedgekeurd door de Europese Commissie. Vervolgens werd een holding opgericht die Eurostar en Thalys 100% in handen heeft. Deze holding is in handen van de SNCF (55,75%), CDPQ (19,31%), de NMBS (18,5%) en fondsen beheerd door Federated Hermes Infrastructure (6,44%).

*Meer info en voorwaarden op www.eurostar.com en www.thalys.com

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.