Helaas ook geen Eurospoor 2020 vanwege Corona

Advertentie

Na lang beraad heeft de organisatie van Eurospoor de pijnlijke beslissing moeten nemen om Eurospoor 2020, vanwege het Coronavirus (COVID-19), uit te stellen naar 2021.

Eurospoor 2020

Eurospoor brengt circa 5.000 mensen per dag bij elkaar op een internationaal publieksevenement en dat is momenteel niet toegestaan. Bezoekers zijn vanuit hun enthousiasme geneigd zich te groeperen rond de prachtige modelbanen en (onbewust) niet op de 1,5 meter afstand zullen letten. Dit is voor Eurospoor een onwerkbare situatie. Eurospoor is altijd een feest op modelspoorgebied en wil dat natuurlijk blijven waarvoor kosten noch moeite werden gespaard. Het is een evenement met een fantastische en unieke sfeer wat al 26 jaar in successie heeft plaatsgevonden. Eurospoor is een groot evenement en met alle beoogde maatregelen van het ‘nieuwe normaal’ zal het voor de bezoeker niet mogelijk zijn om alle exposities, in een dag te aanschouwen. Bezoekers zullen op veel plaatsen op elkaar moeten wachten én ook voortdurend op de afstanden tot elkaar moeten letten waardoor het evenement niet ontspannen beleefd kan worden.

Weer geen Eurospoor

Het is zuur, heel zuur dat Eurospoor door de Coronapandemie moeten overslaan temeer omdat Eurospoor vorig jaar ook al niet heeft plaatsgevonden. Laten we hopen dat van uitstel geen afstel komt en Eurospoor doorschuift naar 2021. De datum van Eurospoor 2021 is inmiddels vastgesteld op 29, 30 en 31 oktober 2021 en zal worden gehouden in het Event & Exhibition Centre Jaarbeurs in Utrecht.

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.