Erik de Zwart spreekt Rocky Mountain in

Advertentie

Afgelopen donderdag is bekend geworden dat Erik de Zwart, treinliefhebber bij uitstek ,de film Rocky Mountain Express gaat inspreken. Ondertitelen is bij zo’n breedbeeldfilm geen optie.

De grootbeeldfilm Rocky Mountain Express met verteller Erik de Zwart, draait vanaf 2 april 2012 in het Haagse koepeltheater. Rocky Mountain Express neemt de kijkers in een stoomtrein mee op een reis langs adembenemende uitzichten op de Rockies en vertelt het epische avontuur van de eerste Canadese transcontinentale spoorweg. Op het 840 m² grote scherm van koepeltheater Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – een onvergetelijke ervaring.
De verteller bij dit avontuurlijke verhaal is Erik de Zwart. Behalve DJ, presentator, radio- en tv-maker, ondernemer en investeerder is hij ook een groot treinliefhebber. Zo is De Zwart voorzitter van de Stichting Mat ’54 en was hij de verteller van de populaire animatieserie Thomas de Stoomlocomotief.

Rocky Mountain Express is een productie Age of Steam Film Company. Regie en camera: Stephen Low; producenten: Pietro L. Serapiglia en Alexander Low; editor: James Lahti; muziek: Michel Cusson. Deze film mag u niet missen.