Er rijden nieuwe modellen

Advertentie

Een nieuwe treinreclame op de LEGO® site. Copyright: LEGO®

Al denken wij bij de treinenhobby niet direct aan LEGO® treinen,  je ziet bijna geen reclame uitingen voor LEGO® treinen. Op Modelspoorbeurzen zie je bijna nooit een LEGO® stand. Maar nu is er nieuws. Het grootste LEGO® spektakel ter wereld komt naar de jaarbeurs in Utrecht. Van donderdag 18 tot en met woensdag 24 oktober 2018 kun je 35.000 m2 spelen met miljoenen LEGO® steentjes. In Jaarbeurs Utrecht kun je zeven dagen lang levensgrote LEGO® bouwwerken bewonderen, meebouwen aan het langste LEGO® treinspoor.
“Rijden er ook LEGO®treinen? “Als u het dan heeft over de treinen bij LEGO® World, dan kunnen wij vrij zeker zeggen: ja. Er zijn namelijk recentelijk nog treinen uitgekomen, dus de kans dat er LEGO® treinen aanwezig zijn is vrij groot! Ga met de trein naar Utrecht. De Jaarbeurs ligt tegenover het Utrecht Centraal en laat eens horen hoe uw (klein) kinderen op al dat moois reageren. De treinenhobby kan bij LEGO® treinen beginnen. LEGO® World is het leukste dagje uit in de herfstvakantie!

Tickets kunt u online kopen op de website legoworld.nl Ook zijn er tickets te koop aan de kassa van LEGO® World (25,00€). Houd er rekening mee dat er een maximum aantal bezoekers per dag is. Koop uw tickets dus op voorhand zodat u zeker bent van uw entreebewijs!