Eerste rechtstreekste trein naar Londen

Advertentie

Ondanks dat we er op dit moment niet heel veel aan hebben valt er vandaag wel een succes je vieren! Sinds we met de eerste Eurostar van Amsterdam en Rotterdam naar Londen konden reizen zaten we vast aan het overstap. Deze tijdrovende bezigheid is vanaf vandaag verleden tijd!

Rechtstreeks naar Londen

Vandaag rijdt de eerste Eurostar rechtstreeks naar Londen. Je stapt in Nederland de trein in en pas in het hartje van Londen weer uit. De reis vanuit Amsterdam duurt 4 uur en vanuit Rotterdam ben je binnen 3,5 uur in het centrum van Londen. Een vliegtuig is misschien sneller als je eenmaal zit maar voordat je zit ben je al flink onderweg. Met deze rechtstreekse verbinding naar het hartje van Londen is  tevens een volgende stap gezet als het gaat om duurzaam reizen binnen Europa.

NS International

Mochten we straks weer mogen reizen dan is de Eurostar naar Londen ideaal. Wil je alvast tickets reserveren of je oriënteren voor een stedentrip in de toekomst? Bezoek dan de website van NS International.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.