Eerste INNOVIA 300 voor de Chinese markt

Advertentie

Berlijn, Duitsland (12 januari 2017) – Al bouwt China zelf de mooiste treinen, toch levert Bombardier Transportation de eerste INNOVIA 300 uit aan de stad Shanghai. De eerste van dit type is dus voor China, die in juni 2015 besteld zijn door Shanghai Shentong Metro Group Co Ltd, samen met nog eens 44 INNOVIA voertuigen.
Jianwei Zhang, voorzitter van Bombardier China, zei: “We zijn er trots op dat onze INNOVIA APM-300 gaat rijden op een van de meest dynamische en belangrijke stedelijke markten in de wereld. We waarderen de enorme inspanning van ons team, en vooral het vertrouwen en de steun van onze partner op lange termijn Shanghai Shentong Metro Group Co., Ltd., waardoor het mogelijk is om de APM op tijd te leveren, maar ook op kwaliteit en binnen het budget. Wij zijn bereid alle benodigde steun in de praktijk te geven, zoals service en ik ben ervan overtuigd dat we meer Bombardier APM systemen zullen gaan zien in Shanghai en andere Chinese steden in de toekomst. ”
Bom inno2De INNOVIA APM-300 is Bombardier’s nieuwste generatie van uiterst betrouwbare APM-technologie. Het aandrijfsysteem maakt het mogelijk om een snelheid van 80 km per uur te halen, terwijl een geavanceerde wielophanging en geleidingssysteem, in combinatie met rubber banden, een rustige en bijna trilling loze en vlotte rit zal opleveren. Bombardier is verder zeer succesvol met metro’s in maar lifst 21 Chinese steden.