Een smakelijk treinreis

Advertentie

Het is niet helemaal nieuw, maar voor Nederland wel. Het Panorama Rail Restaurant is een smaakvolle belevenis op het spoor. Tijdens een rondrit van bijna 3 uur krijgt u een viergangenmenu geserveerd, samengesteld door chef-kok Julius Jaspers. Op het station Amsterdam Centraal stapt u via de rode loper in de trein voor een heerlijk avontuur waarin u het hart van Nederland met zijn bollenvelden, polders en skylines opnieuw ontdekt.
Gezeten in fraaie VIP Class-rijtuigen is er altijd wat te zien. Terwijl de trein zacht wiegend van skyline naar bollenveld en van dorp naar natuurgebied rijdt. In de Panorama Class zit u in het rijtuig met de uitzichtkoepel waar u letterlijk wordt omringd door de indrukken die binnenkomen via het glazen dak dat u omsluit. Een rijtuig uit de zestiger jaren dat in veel opzichten ongewijzigd is gebleven, vergeleken met de tijd dat het nog dienst deed op de Trans Europe Express tussen Milaan en Hoek van Holland. Welk rijtuig u ook kiest, Panorama Rail Restaurant laat u kennis maken met een heel nieuwe manier van dineren. Een combinatie van de weer tot leven gebrachte luxe van het treinreizen uit de vorige eeuw en de evolutie van de keuken.
restaurant trein 2Het Panorama Rail Restaurant heeft het treinstation Amsterdam Centraal als vast begin- en eindpunt. Zij vertrekken voor de vaste ritten op vrijdag en zaterdag altijd om 18.10 uur. Gasten worden verzocht uiterlijk 18 uur aanwezig te zijn op het perron zodat iedereen comfortabel en met gemak naar zijn of haar tafel kan worden gebracht. De trein vertrekt van station Amsterdam Centraal en rijdt normaal gesproken via Breukelen naar Gouda, Rotterdam Noord, Den Haag HS, Leiden en via Haarlem weer naar Amsterdam Centraal. Op de schermen met reisinformatie wordt de trein aangeduid als “Panorama Rail” naar Den Haag HS. Medewerkers van Railpromo ontvangen u op het perron. Zij controleren uw ticket en begeleiden u over de rode loper naar uw tafel aan boord van de trein. Hebt u al trek gekregen, boek de smakelijkste treinreis van Nederland hier.          Zie ook.