Een hele dag in Kerstsfeer

Advertentie

Nog meer over de Kerst stoomkerstritten. Een stormige reis naar de kerstmarkt op de Veluwe. Traditiegetrouw wordt het rijseizoen door de SSN afgesloten met de Kerstexpres. Dit jaar op zaterdag 9 december naar de gezellige kerstmarkt op de Veluwe. Boek snel want de trein is bijna vol. Het minimum aantal reizigers is bereikt om de Kerstexpres te kunnen laten rijden.
Om 11.00 uur zal de SSN Kerstman u welkom heten in het Rotterdamse Centraal Station. Daar staat voor u gereed de SSN Kerstexpres naar de kerstmarkt op de Veluwe. Aan kop van de trein de grootste en snelste stoomlocomotief van Nederland; de 01 1075. Via de opstapstations Gouda en Amersfoort snelt de SSN Kerstexpres over de Veluwe.
Op de museumspoorlijn van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij zal er speciaal voor de reizigers een fotostop worden gehouden. Rond de klok van 15.00 uur arriveren wij op de Veluwsche kerstmarkt in het museumstation Beekbergen waar u gedurende 3 uur kunt ronddwalen over de kerstmarkt en zelfs nog een rit kan maken met de versierde Veluwsche kerststoomtrein. Wanneer de avond is gevallen en de kerstmarkt op het einde loopt staat de kerstexpres weer voor u klaar om de reis naar Rotterdam te starten. We nemen afscheid van de Kerstman en zijn elfjes en nu maar hopen dat er met kerst nog wat voor ons over is. De verwachte aankomst tijd in Rotterdam is 21.50 uur.

Dit is dus weer een mooie samenwerking tussen de VSM en de SSN