Een dagje Rail Away, met de presentatie van het Grote Rail Away boek

Advertentie

Afgelopen zaterdag was Het Spoorwegmuseum in Utrecht de ontmoetingsplaats voor Rail Away Fans ter gelegenheid van de presentatie van het grote Rail Away boek. De eerst druk is reeds uitverkocht bij de uitgever, maar binnenkort is de tweede druk aanwezig.
Vele treinennieuws.nl-lezers zaten in de zaal van de bedrijfs-school van dat door het museum belangeloos was geopend, hoorde dat Gerben van Ommen ons bedankte voor het aanjagen om een boek uit te geven.
W Books sprong natuurlijk in dit gat. Het resultaat is een 176 pagina’s dik boek geworden, met veel wetenswaardigheden die je niet op de televisie ziet. Maar zeker de manier van werken om deze prachtige serie bij u thuis op het scherm te krijgen. Het is zeker niet moeilijk zoals een kijker schreef ”Rai Away maken is niet moeilijk. Je gaat in een weiland staan, zet statief en camera neer, wacht tot de trein komt, drukt op rec en dan ga je weer”. Maar niets is minder waar, dat weten treinspotters zeker. Het is een boek met veel anekdotes en problemen bij de bijzondere filmopnames van de spoorlijnen. Al denkt men dan dat de luchtopnames met een drone gemaakt worden. De helikopter is soms onmisbaar. Ik vond het leuk om eens alle medewerkers achter de schermen van Rail Away te ontmoeten. Van regisseurs tot cameraman en de rustgevende voice-over stem.  van Bob (de voice -over) Die volgens zijn zeggen meestal alleen van huis naar studio fietst en niet die mooie trein ritten meemaakt.) Zie ook ons vorige verhaal. Zie ook ons vorige verhaal. De podcast is vanaf woensdag 24 november a.s. te beluisteren.

Klik hier voor Het Grote Rail Away boek.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Evert-Jan (Het Spoogwegmuseum) in gesprek over Het boek
Mats de Rooij was met zijn vader Evert-Jan mee gekomen
Drone les en hoe deze gebruikt kan worden
Directeur WBOOKS en Gerben van Ommen
het Boekpresentia aan de rustgevendestem van Rail Away BOB