Duitse Museum Spoorwegen – 2018

Advertentie

Het boek ”Kursbuch” is een atlas en timetable tegelijk van de Duitse museum spoorwegen. Al vele jaren is het een houvast van menig toerist die het bezoeken van museumspoorlijnen houdt. Bijna 40 jaar wordt dit werk door Uhle & Kleimann gepubliceerd in Lübbecke en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het feit dat het erfgoed van de Duitse spoorwegen en spoorwegmusea een hoog aanzien in Duitsland hebben bereikt.
De basis voor een Toeristisch museumspoorwegen is, net als voor de particuliere en erfgoed gebonden spoorwegen, een spoorboekje, maar voor Nederlanders is het belangrijk waar is de spoorlijnen te vinden zijn. In dit boek zijn tabellen en  landkaartjes op genomen. Dus rail liefhebbers krijgen een goedkoop en handig uitgebreid overzicht van de diverse activiteiten van de clubs, spoorwegmaatschappijen op de museum spoorlijnen.
In een bewezen en compacte vorm worden de routes, rijdagen, dienstregelingen, tarieven en de tractie-eenheden van de historische Duitse spoorwegen gepubliceerd. Bovendien leidt een QR-code rechtstreeks naar de aanwezigheid van de museumspoorweglijn op internet.   Zo is het boek de ideale metgezel voor uw bezoek aan de Duitse museumspoorwegen.
Wil je de komende zomer in Duitsland met een (stoom) museumtrein? Bestel dan dit boekwerk van 192 pagina’s met zo’n 200 trajecten waar oude museumtreinen in het weekend en tijdens de vakanties rijden. Kompleet met adressen en www sites. Kosten € 7,90 exclusief verzendkosten. Blijft u in Nederland, waar natuurlijk ook museumtrajecten zijn, is dit boek een mooi om uw treinenkennis op te halen.

Titel: Kursbuch 2018

Omvang: 192 pagina’s

Uitvoering :  A5, zachte cover

Geheel in Zwart/wit gedrukt

Advertenties in Kleur

Prijs € 7,90

ISBN: 978-3-8446-6838-4

Uitgever: EK-Verlag