Druk weekend

Advertentie

Rob en Annet Hobma organiseren de Modelspoorbeurs in Houten

Modelspoorders krijgen het druk in het tweede weekend van november. Vrijdag 9 november begint het Eurospoor Evenement in Utrecht en zaterdag 10 november 2018 is het feest in Houten tijdens de Internationale Modelspoorbeurs in EXPO. Dan kunt u meegenieten van de festiviteiten rond het 20-jarig bestaan van HOBMA MODELBOUW, de grote modelbouwwinkel gevestigd in ELST (Gelderland). Naast het runnen van de winkel, waar echt een enorm assortiment aan modelbouwartikelen te vinden is, organiseren Rob en Annet Hobma ook de Internationale Modelspoorbeurzen in EXPO te Houten en in de Jan Massinkhal te Nijmegen. Daarnaast zijn zij al jaren samen met de organisator van RAIL ook direct betrokken bij het organiseren van RAIL 2019. Tijdens de Internationale Modelspoorbeurs van 10 november, waar nauw samengewerkt wordt met de HCC! M-groep, kunt u niet alleen genieten van enkele schitterende modelspoorbanen, meestal alle modelspoorschalen, zoals Z t/m de kleinste Spurdrei, maar is naast de vele verkooptafels ook een aantal andere onderdelen van het modelbouwgebeuren te bewonderen. Zo zijn er eenmalig enkele unieke schaalmodellen uit de privécollectie van de Fam. Hobma te bewonderen. Wij zijn enorm blij dat de HCC! m – groep ook aan deze unieke beurs haar bijdrage levert. Al valt deze zaterdag samen met Eurospoor in Utrecht, wij zullen deze dag natuurlijk het jubileum van Hobma bij wonen. Nog een tip: Misschien is een Jaarkaart voor 2019  om de Modelspoorbeurs iedere keer te bezoeken een mooi Kerstkado.

Knieval op de modelspoorbeurs voor Spurdrei

2 Comments

  1. Het zou toch beter zijn als men wat meer met elkaar rekening houd. De consumenten en belangstellenden hebben meer baat bij een betere spreiding van evenementen. Daar zijn bijvoorbeeld agenda’s voor.

  2. Dat is helemaal waar, maar een jubileum kan je niet verzetten. Je moet ook rekening houden met de jaarplanning van de Jaarbeurs.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.