Driedubbele ledbussen met IMC®-technologie voor Oostenrijk

Advertentie

München / Düsseldorf / Wenen, 06 oktober 2017 –  Ja, we weten het wij zijn een treinensite, maar deze electisch bus die zoveel op een Lightrail vervoermiddel lijkt willen wij jullie niet onthouden.

LINZ AG LINES presenteerde onlangs hun eerste 24-meter elektrische bus. De bus die veel op een tram lijkt, is een van de 20 driedubbele gelede e-bussen met In Motion Charging (IMC®) technologie die worden geleverd door Kiepe Electric (Knorr-Bremse Group).
Deze Linz bus haalt een capaciteit tot 180 passagiers per voertuig. De vervanging van de gehele oude vloot zal eind 2019 voltooid zijn.
Met het Motion Charging (IMC®) worden de accu’s van de trolleybussen opgeladen wanneer het voertuig op het eindpunt staat.

********

Amsterdam twijfelt ook tussen deze E-bussen die aan de eindpunten worden opgeladen volgens het in Motion Charging (imc). Kiepe Electric kreeg Europese subsidie om twee gelede trolleybussen te bouwen voor Arnhem die in 2018 los van de draad gaan rijden.

*******

Deze innovatieve voertuigen hebben speciale eigenschappen, het zijn de eerste driedubbelebussen – en daarom de langste bussen in Oostenrijk. Ze zijn 100% elektrisch en met hun moderne interieurs en comfort functies zoals volledige airconditioning ze zijn extreem passagiers-friendly. “
LINZ AG heeft gekozen voor een matige batterijuitgang, geïmplementeerd in combinatie met een kosteneffectieve (IMC®). Als de eisen in de toekomst zouden veranderen, Kiepe’s modulaire batterij laadsysteem betekent dat een high-performance batterij kan worden opgevangen. Bovendien, met het nieuw ontwikkelde anti-ijzingssysteem (AIS) de overhead lijnen met antivries in de avonden, waardoor de vorming van ijs op de koude winter wordt verminderd nachten. De bussen, vervaardigd door Van Hool in België.
In combinatie met de onderhoudsovereenkomst zorgt Kiepe’s en de geteste technologie voor de hoge beschikbaarheid van deze voertuigen. Dankzij zijn lokale aanwezigheid als Kiepe Electric Ges.M.b.H. in Wenen. Kiepe is de eerste keuze leverancier naar LINZ AG LINIEN sinds 1983. Het 24-meter-IMC-voertuigconcept signposts, voor degenen die overwegen de introductie van elektrische bussen. Het concept combineert hoge passagierscapaciteit met vrijwel onbeperkt bereik.

1 Comment

  1. Zouden jullie nog even naar vertaling en zinsopbouw willen kijken ?? Het is 100% beter als BING maar er zijn nog wat kleine schoonheids foutjes !

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.