Drie nieuwe bestemmingen van Thalys: Düsseldorf, Duisburg en Essen

Advertentie

Düsseldorf, Duisburg en Essen zijn gelegen in het industrieel zeer actieve Ruhrgebied. Vanaf 29 augustus 2011 vormen zij de drie nieuwe bestemmingen van Thalys. De Europese rode treinen versterken zo hun aanwezigheid in Duitsland waar Thalys al rijdt naar Aken en Keulen.
Vanaf 29 augustus zal een van de 5 dagelijkse verbindingen tussen Brussel en Keulen verlengd worden naar Düsseldorf, Duisburg en Essen. Deze dagelijkse Thalys vertrekt in Essen om 5u12 waardoor de Duitse passagiers Brussel nog in het begin van de voormiddag kunnen bereiken (8u32). Er is elke dag ook een terugrit om 19u28 zodat het mogelijk is een daguitstap te maken (aankomst Essen 22u19), en dit alle dagen, ook in het weekend. Zo worden zowel op de behoeften van zakenreizigers als vrijetijdsklanten ingespeeld.
Vanuit Brussel is de uurregeling eerder aangepast aan korte verblijven (met bijvoorbeeld vertrek in Brussel op vrijdagavond en terugkeer op maandagochtend). Deze bruisende bestemmingen zijn immers ideaal voor een citytrip. Eens te meer daar ook de kleine prijsjes van Thalys (vanaf 19 € enkele reis en 29 € in Comfort 1) uitgebreid worden naar deze bestemmingen). Thalys is in Nederland te boeken bij Hispeed.