Doe je mee?

Advertentie

Alles kost helaas geld, zo ook deze website. Alle verenigingen, waar de trein een grote rol speelt, zijn blij met de bezoekers of aankopen in hun webshop. Maar ook donateurs zijn uiteraard van harte welkom bij deze clubs of verenigingen.

Bezoekers

Treinennieuws.nl heeft honderden bezoekers per dag voorziet naar onze mening dan ook in een behoefte. Nee, wees niet bang, op Treinennieuws hoeft geen betaald abonnement genomen te worden. Wij blijven natuurlijk met veel enthousiasme via deze site jullie op de hoogte houden van het leukste treinennieuws. Maar alles staat in deze tijd een beetje stil. Treinen rijden al een tijdje alleen voor de vitale sectoren en naar het buitenland reizen is al helemaal taboe.

Gelukkig bestelde de NS, nog voor deze Coronacrisis, de prachtige ICNG treinstellen bij Alstom. Maar verder geen persberichten die ons om de oren vliegen en helaas ook geen bezoekers die treintickets en treinreizen reserveren.

Doneren

Deze site is een hobby site en een hobby mag geld kosten, toch? Tegenwoordig kost alles steeds een beetje meer en lopen ook onze inkomsten sterk terug. Ben jij een trouwe lezer en draag je ons een warm hart toe? Zou je ons willen steunen? Vanaf vandaag hebben we een knop op de website waar bezoekers kunnen doneren. Niets moet maar alles mag! Doneren kan via de deze knop:

Wij zijn er in ieder geval erg blij mee als je wilt bijdragen aan de site met het leukste treinennieuws en ons een steuntje in de rug gunt! Alle beetjes helpen, Bedankt!

2 Comments

  1. Ik wil best doneren, maar dan moet jullie website ook de mogelijkheid bieden. Klikken op ‘DONEREN’ werkt niet. Althans niet met een Safari browser.

  2. Halla, wat aardig! Ik heb de hoofdfoto even veranderd. Daar stond een foto op van de knop die voor verwarring zorgde. Mogelijk kan u het nogmaals proberen met de knop in het bericht of aan de rechter zijkant van de site.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.